Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két egynemű baba után ki...

Két egynemű baba után ki merte bevállalni a harmadikat? És hogyan alakult a harmadik baba neme? Puszta kíváncsiság!

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
A fiiúk nemzéséhez a gyorsabb és sérülékenyebb spermáknak kell célba érni. Ehhez pl kedvez, ha a férfi sok halat fogyaszt és ügyel a herék hömèrsèkletère ès a prosztatàjàra.
2013. okt. 31. 21:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Két fiu után most lányt várunk de nem azért lett h hátha lány lesz. Sőt kicsit felek is h mit hogyan fogok csinálni egy kislánnyal. De persze nagyon várom.
2013. okt. 31. 22:52
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!
2013. nov. 1. 06:49
 14/25 anonim válasza:
A mi családunkban én vagyok a legidősebb és lány vagyok. Van egy húgom és egy öcsém.
2013. nov. 1. 15:32
 15/25 kloka válasza:
35%
2 lány után jött egy kicsi fiù. Én egy reggel ugy ébredten fel basszus terhes vagyok és fiu. 5 hetes terhes voltam nem tervezett még az ultrahag se mutatta ki konkrétan és megszületett 2 foggal spirállal védekezve. De megéri jelenleg 3 gyereket nevelni mert sok kedvezmény jár ha utána jársz mert alanyi jogon Nem fognak szolni.
2013. nov. 1. 19:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy az adókedvezményen túl még mi jár? Komolyan érdekel, most várom a 3-at nyilván nem a pénz miatt, de ha van valami ami jár akkor azért nyilván elkérem :)
2013. nov. 1. 19:49
 17/25 anonim ***** válasza:

3fiunk van!

Harmadikra is nagyon fiut szerettünk volna! De persze kislánynak is örültem volna, de így mégjobban! :)

Ismerőseimnél van olyan, ahol két fiu után lett egy kislány, ahol 3lány után lett egy fiu, ahol 3lány van, és ahol 4lány után megálltak. :)))

2013. nov. 2. 08:15
 18/25 kloka válasza:

3 gyerek után

-ingyenes a tankönyv (ha szólsz a suliba, mert mi ugy jártunk, h. nem szóltam, de utólag megkaptuk a kedvezményt)

-étkezés 50 vagy 95 % kedvezmény suli ovi de egy csomó igazolás kell, mert jövedelem függő,az 50% autómatikus.

- adókedv.

- ha ált.iskolás gyermek 4,5 vagy fölötti átlag tanuló akkor 6.e. ft. ösztöndíj igényelhető ha a jövedelem nem haladja meg az 1 főre jutó asszem 74 ezret.

- van családi pótlég kiegészítő valami állandó gyeremekvédelmi támogatás vagy valami ilyesmi a neve de ez is jövedelem függő. de itt még a bugyi szinét is megkérdik :) ha van lakás a neveden akkor már nem igényelhető, mert vagyonosnak minősülsz.

hirtelen ennyi nyutott eszembe önkormányzat szoc. osztályán elmondanak mindent.

-

2013. nov. 2. 13:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm a 2. fiú után is fiút szült, sőt a 3.4.5. is fiú lett, de gondolom ez nem túl gyakori. Ők még megpróbálták volna hatodszorra is, de az orvos nem javasolta mert mind az 5 fiú császárral született.
2013. nov. 2. 19:42
 20/25 anonim ***** válasza:
Két egynemű baba után minden olyan szülő ,,be meri vállalni"a harmadikat,aki szereti a gyerekeket,s ehhez anyagi kondíciója is van,a gyermekek jóléte érdekében.És úgy alakul a harmadik baba neme,ahogyan a férfi kromoszóma alakítja.Ennyit mindenképpen tudnia kéne annak,aki gyermeket vállal.Ismerek olyan családot,ahol 9 lány van és 2 fiú.
2013. nov. 4. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!