Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két egynemű baba után ki...

Két egynemű baba után ki merte bevállalni a harmadikat? És hogyan alakult a harmadik baba neme? Puszta kíváncsiság!

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 13:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Két kisfiam van, most várom a harmadik babánkat, aki kislány. De őszintén szólva a lekevésbé sem érdekelt, hogy milyen nemű lesz, és ezt teljesen őszintén írom. Szóval nem azért vállaltunk harmadikat, hogy hátha kislány lesz, hanem azért, mert szerettünk volna még gyereket. Ha Ti azért szeretnétek leginkább, mert más nemű babára vágysz, akkor azért "óvatosan", mert könnyen érhet "csalódás" is. Egyébként szerintem attól függetlenül, hogy van már két gyerkőcöd, akik azonos neműek, ugyanúgy 50-50% az esélyed fiúra is, lányra is.
2013. okt. 31. 13:08
 2/25 anonim ***** válasza:

na ez engem is érdekel :) Mondjuk nekünk van 2 lányunk és megint terhes vagyok, de még nem tudjuk a nemét. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz, de tiszta szívemből örülni fogok mindegy milyen nemű. ha kislány azért ha kisfiú meg azért :) Mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen ha az embernek van egy fia, de ha lány lesz akkor is örülök, mert imádom a lányokat (is).

Érdekelne a statisztika :)

2013. okt. 31. 13:09
 3/25 anonim ***** válasza:
2 fiú után a 3. kislány lett. A másodiknak nagyon lányt szerettem volna, de érdekes mert a 3.-nál már úgy voltam, hogy 2 fiú után megint fiú lenne "praktikus". :D Hisz mindenünk fiús volt, a szobáik, a ruhák, játékok stb. Persze egyáltalán nem bánom, így kicsit újra "első terhességem" volt.
2013. okt. 31. 13:09
 4/25 A kérdező kommentje:

nem azért szeretnénk majd harmadikat :)

csak érdekel a statisztika,de nagyon.

2013. okt. 31. 13:14
 5/25 anonim ***** válasza:
Na akkor ezek alapján lehet nálunk is fiú lesz :) (2. vagyok)
2013. okt. 31. 13:15
 6/25 A kérdező kommentje:
utolsó,nektek mikor derül ki?
2013. okt. 31. 13:18
 7/25 anonim ***** válasza:
2 lány után jött 1 harmadik lány,akinek a fogantatásánál oda figyeltünk a "praktikákra" hogy fiú legyen. A 4. viszont nem volt tervezett terhesség és Ő már fiúcska lett :-)
2013. okt. 31. 14:53
 8/25 anonim ***** válasza:
3 lány után, 4. babaként jött a kisfiú! :)
2013. okt. 31. 16:23
 9/25 anonim ***** válasza:
5 lányunk van... :D
2013. okt. 31. 17:07
 10/25 anonim ***** válasza:
2 fiú után kislányunk lett.
2013. okt. 31. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!