Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fogok táppénzt kapni,...

Mikor fogok táppénzt kapni, mármájustol itthon vagyok de még semmi miért nem küldik? Visszamenöleg is megkapom?

Figyelt kérdés
és mennyit fogok kapni minimál béren voltam bejelentve,egy husz hetes kismama
2008. júl. 8. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem kapkodják el de megkapod visszamenőleg is igen.

Kb.a 70%-át.

Függ sokmindentől.

2008. júl. 8. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én akkor szerencsésnek mondhatom magam?

Én is májustól vagyok táppénzen,és én rendesen megkapom.Én 100% táppénzt kapok,úgyhogy azért is jöttem el,mert ugyan annyit keresek,mintha dolgoznék minden nap. :-)

Elég furi nekem hallani,hogy a kismamák többsége 70%-os táppénzt kap.Én ugyan akkor kapom a táppénzt,mint eddig a fizumat,tehát 5-ig.

Kitartás,biztos csak kamatoztaják egy kicsit a te pénzedet a saját zsebükre.

24 hetes kismama

2008. júl. 8. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Érdekes,én errő még nem s ahllottam,hogy 100os táppénz kivéve ha baleseti táppénz akkor igen.Hogy csinálod???

amúgy 30nap a kiutalása ezt nem lépik túl ,feltéve ha a munkáltató leadta időben a papírjaidat.tudom mert én magamnak intézek mindent 7hónapja és mindig időben jön minden.Ez a leadás napjától függ.39hetes kismama

2008. júl. 8. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
a 100%os táppénz engem is érdekelne, mert napi 11órát dolgozom, ügyfélszolgálatos vagyok, és nagyon sok a balhés üf. Ha meg annyit kapnék táppénzre, mintha dolgoznék, inkább otthon lennék, mert most még a rendes vizsgálatokra sincs időm elmenni.
2008. júl. 8. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor elárulom a titkom: Rendőr vagyok,és mi a munkánkból kifolyólag 100%-os táppénzt kapunk.Tehát nekem megéri itthon lenni.Ugyan azt a pénzt megkeresem itthonléttel is.

Ennyi.

2008. júl. 8. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én táppénzre közel annyit kaptam, mint amikor dolgoztam. ez azért van, mert igaz, h a bruttó 70%-a a táppénz, de abból csak adót vonnak, járulékokat nem.
2008. júl. 8. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Én január óta vagyok táppénzen és nekem is két hónapos csúszásban van a kifizetés. visszamenőleg úgy kapod meg, hogy kb most fogod kapni az elsőt, innen ha a papírt időben leadod akkor rendszeres lesz a kifizetés, annyi, hogy mindig csúszásban lesz az a két hónap. 70%-át kapod a fizetésednek, de mivel tényleg kevesebbet vonnak le, ezért valahol a 70% és a fizetésed között lesz.
2008. júl. 8. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen a rendőrök 100%-os táppénzt kapnak,mert párom is az,de csak a tisztek asszem,aki titkárságon van meg ilyenek az uú.nem kap semmit.Az egyik ismerősöm se véletlenül szüli sorban már a 3.gyerekét. :-)
2008. júl. 9. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!