Nem kapkodják el de megkapod visszamenőleg is igen.
Kb.a 70%-át.
Függ sokmindentől.
2008. júl. 8. 11:58
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én akkor szerencsésnek mondhatom magam?
Én is májustól vagyok táppénzen,és én rendesen megkapom.Én 100% táppénzt kapok,úgyhogy azért is jöttem el,mert ugyan annyit keresek,mintha dolgoznék minden nap. :-)
Elég furi nekem hallani,hogy a kismamák többsége 70%-os táppénzt kap.Én ugyan akkor kapom a táppénzt,mint eddig a fizumat,tehát 5-ig.
Kitartás,biztos csak kamatoztaják egy kicsit a te pénzedet a saját zsebükre.
24 hetes kismama
2008. júl. 8. 13:12
3/8 anonim válasza:
Érdekes,én errő még nem s ahllottam,hogy 100os táppénz kivéve ha baleseti táppénz akkor igen.Hogy csinálod???
amúgy 30nap a kiutalása ezt nem lépik túl ,feltéve ha a munkáltató leadta időben a papírjaidat.tudom mert én magamnak intézek mindent 7hónapja és mindig időben jön minden.Ez a leadás napjától függ.39hetes kismama
2008. júl. 8. 13:33
4/8 anonim válasza:
a 100%os táppénz engem is érdekelne, mert napi 11órát dolgozom, ügyfélszolgálatos vagyok, és nagyon sok a balhés üf. Ha meg annyit kapnék táppénzre, mintha dolgoznék, inkább otthon lennék, mert most még a rendes vizsgálatokra sincs időm elmenni.
2008. júl. 8. 13:38
5/8 anonim válasza:
Hát akkor elárulom a titkom: Rendőr vagyok,és mi a munkánkból kifolyólag 100%-os táppénzt kapunk.Tehát nekem megéri itthon lenni.Ugyan azt a pénzt megkeresem itthonléttel is.
Ennyi.
2008. júl. 8. 13:51
6/8 anonim válasza:
Én táppénzre közel annyit kaptam, mint amikor dolgoztam. ez azért van, mert igaz, h a bruttó 70%-a a táppénz, de abból csak adót vonnak, járulékokat nem.
2008. júl. 8. 13:57
7/8 anonim válasza:
Én január óta vagyok táppénzen és nekem is két hónapos csúszásban van a kifizetés. visszamenőleg úgy kapod meg, hogy kb most fogod kapni az elsőt, innen ha a papírt időben leadod akkor rendszeres lesz a kifizetés, annyi, hogy mindig csúszásban lesz az a két hónap. 70%-át kapod a fizetésednek, de mivel tényleg kevesebbet vonnak le, ezért valahol a 70% és a fizetésed között lesz.
2008. júl. 8. 14:01
8/8 anonim válasza:
Igen a rendőrök 100%-os táppénzt kapnak,mert párom is az,de csak a tisztek asszem,aki titkárságon van meg ilyenek az uú.nem kap semmit.Az egyik ismerősöm se véletlenül szüli sorban már a 3.gyerekét. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!