Ha a terhesség 91. napjától nem igénylem meg a családi adókedvezményt, akkor a köv. évi adóbevallásnál vissza lehet igényelni visszamenőleg?
Figyelt kérdés
Bizonyos okokból nem szeretném addig igényelni, amíg dolgozom. Lehetőség lenne rá, hogy majd visszamenőleg megkapjam?2011. ápr. 28. 10:21
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy vissza nem tudod igényelni, de tovább fogják adni... de lehet, hogy butaságot mondtam, nekem ezt mondták...
2/7 anonim válasza:
Adobevallas elkeszitesekor igenyelheted egyben az elozo evi osszeget. MI is igy kertuk.
3/7 anonim válasza:
Nekünk azt mondták visszamenőleg elszámolják, ha év közben leadjuk az igazolást (jan 25-ig kellett volna leadni, de én 27-én töltöttem a 91. napot, így egy hete kértem az igazolást a dokitól).
4/7 anonim válasza:
Elsőnek:
Hogyan adnák tovább??? :D Elvégre ha már megszületik, akkor is jár, csak akkor nem a magzatra, hanem a gyerekre :D
Kérdezőnek:
Igen, vissza tudod igényelni majd az adóbevallásnál.
5/7 anonim válasza:
Nekem már megvan a baba, a párom kérte, de nekem is járna még kb. 2000 ft havonta, de nem kértem, mert az elenyésző, de egyben majd jól jön kb.25 000 ft.
Vissza lehet igen.
6/7 anonim válasza:
10:47esnek:
én sem értettem, de nekem ezt mondták :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezek szerint kérhetem majd egyben. Nagyon örülök neki! :)
2011. ápr. 28. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!