A tisztasági betétemen nagyob mennyiségű barnás- rózsaszínes folt jelent meg. Mi lehet ez?
Szia! Szerintem vegyél egy tesztet, mert lehet hogy terhes vagy!! Az egyik ismerősöm észre sem vette, hogy babát vár, mert minden hónapban megjött neki, és nem voltak tünetei, egyszer csak nőni kezdett a pocak! A beágyazódás járhat némi vérzéssel!! Lehet, hogy ezért volt a barnázás!! mindenképp vegyél egy tetsztet, és ha esetleg negatív lesz az eredmény, akkor is kérdezd meg az orvosod véleményét!! ok nélkül nem vérezgetünk!!
Üdv: 14 hetes kismami
Nagyon köszönöm a választ! Már vagy két- három napja annyira szédülök, hogy tényleg zavar. A tarkómat furán nyomja valami! Tudom, ez bután hanzik. A mellem nagyon fájt múlt hónapban, meg az egyikből sárgás-fehér váladék jött egy napig. Most, hogy megjött, nem fájt pár napig, de most megint elkezdett feszülni, mint mensi előtt. Én már tényleg nem értem ezt! De veszek egy tesztet, bár már azoknak sem hiszek! :-)
Még egyszer köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!