Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányomnak pici rózsaszínes...

Kislányomnak pici rózsaszínes folt volt a pelusában, és amikor törölgettem a puncijánál is kicsit rózsaszínes volt. Lehet, hogy húgyuti fertőzése van?

Figyelt kérdés
Nagyon sűrűn teszem tisztába, de néha amikor hason alszik bekakil és előre folyik a puncijához és sokszor az is tiszta kaka. Ezért aggódom, hogy nem-e fertőzés!
2009. aug. 4. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős? Eszik már valamit tejcsin vagy tápszeren kivül?
2009. aug. 4. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
VÉr a vizeletben... Szerintem a gyerekdoki ad vizeletvizsgálatra szóló beutalót a laborba. Otthon pisit veszel le , beviszed és másnapra kész.
2009. aug. 4. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen idős a babád.

Újszülötteknél lehet az anyai hormon hatása ami természetes dolog megszűnik magától.

2009. aug. 4. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:

5 és fél hónapos és csak anyatejes! Barackkal csak kóstóltatom, de nem eszi...

Egyszer már volt ilyen kb 2 hónapos korában, de akkor nem találtak semmit!Volt vízelet vizsgálat is.

Csak én gondolom, hogy ez nem normális...???

Azért köszönöm a válaszokat!(holnap doki)

2009. aug. 4. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha anyatejes akkor ok.
2009. aug. 4. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a kislányomnak 2 hetes korában volt elöször húgyúti fertőzése,( sajna nem vettem észre csak nagyon magas láza volt) elszíneződése nem volt viszont iszonyatosan bűdős volt a pisije mi 8 napra kórházba kerültünk mert csinált a fertőzés egy vesemedence gyulladást. olyan acetonhoz hasonló de attól sokkal erősebb és amikor levettem a vízeletet teljesen zavaros volt az egész alig lehetet át látni rajta. Próbálj meg levenni pisit ha lehet a reggeli első pisijét , előbb mosd meg a punciját szappanos vízel és én mindig eldobhatós műanyagpohárba szoktam levenni. De szerintem nem húgyúti fertőzésetek van, de megnyugtatásul kérj beutalót. Ha gondolod és bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok priviben,űüdv. 14 hós baba anyukája

2009. aug. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!