Aktívan érezted 12 hetesen? Ne viccelj! 1000000% hogy nem a babát érezted eddig sem, hiszen nagyon picike, pár centis csak. Aktívan majd a 21.hét után érezheted. Ha egy- két buborékolás volt már, az talán a baba volt, de ennyi hetesen jó ha hetente egyszer érzel valamit. Más ennyit sem érez a 20. hétig :-) Szóval ne aggódj! Biztos minden rendben van ! :-) Minden jót !
2013. okt. 30. 20:25
12/17 anonim válasza:
Nem írtad el a hetet?
2013. okt. 30. 20:27
13/17 anonim válasza:
Én is éreztem 12 hetesen. Meg tudom különböztetni a "kaparászást" a bélmozgástól. (főleg, hogy UH-n is világosan látszott, hogy a babát érzem)
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy nincs okod aggódni. Teljesen normális, ha ilyen fiatal terhességet még nem érzel minden nap.
2013. okt. 30. 21:06
14/17 anonim válasza:
A "kaparászás" nem a baba mozgása. Az a méhed belső felületének alakulása, felkészülése a terhességre. Egy 12 hetes baba még embrió, ezáltal nincs keze, amivel kaparászhatna.
2013. okt. 31. 03:24
15/17 anonim válasza:
Utolsó mi az, hogy nincs keze??? :D
A magzat fejlődése: 12 hetes korra alakul ki teljesen a magzat arca. Ekkor már szokott ásítani, gyakran nyitogatja a száját, és a legtöbb magzat szopja a jobb hüvelykujját. Megindul a körmök fejlődése a kézen és a lábon. A legtöbb csontban zajlik a csontképződés. Megjelennek a különálló ujjbegyek, kialakul az ujjlenyomat. Beindulnak a bélmozgások.
2013. okt. 31. 06:52
16/17 anonim válasza:
12 (+x napos) hetes magzat teljesen kifejlett, mindene megvan, szépeket tud bukfencezni mondjuk a genetikai UH-n. A szeméremcsont körül volt érezhető a mozgás , még említettem is az orvosnak, hogy érzem. Mondta, hogy mivel vékony vagyok, simán érezhettem, főleg, ha a lepény is olyan helyen van. Ülő, és fekvő helyzetben sikerült. Nyilván nem mindig, de pont mikor vizsgáltak, akkor is érezhető volt a mozgás. UH-n nyomon követhető volt. Lehet lepontozni, csak hülyének nézni nem. Köszi.
2013. okt. 31. 09:41
17/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentre reagálva én is vékony vagyok és az mondta nekem is az orvos hogy érezhetem,9 és fél hetesen volt a baba mozgása 12 hetesnek megfelelő. azért más csak később érezte az nem jelenti azt hogy más hülye és biztos nem őt érzi , nekem is vékony a hasfalam és az orvos is megerősítette mert mikor megmozdult akkor mondtam a dokinak és megegyezett azzal amikor én szóltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!