Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a jobb kismama övterelő?

Melyik a jobb kismama övterelő?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

Nem újonnan venném,de nem tudom hogy melyik a jobb.Ha a lábam közé csatolom vagy 2 oldalt?Nem tudom hogy a 2.at lehet szoknyával kényelmesen használni.

Várom a véleményeket.

Köszönöm

2013. okt. 30. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a Besafe-et használtam (a 2-at). Azóta eltiltottak a vezetéstől, mert már csak egy hetem van :D

Kényelmes, és nem zavaró egyáltalán. Bár igen, szoknyával kicsit bonyolult. De nem kerül semmibe az öledbe teríteni valamit. A baba biztonsága az első.

Én még nem láttam ezt a két-pontost, de nem is igazán szimpatikus. Mert hirtelen fékezésnél vagy ütközéskor ugyanúgy belecsúszol, mint a rendes biztonsági övbe. A pocakod pont nincs védve ahogy elnézem, a Besafe-nél meg egyenesen a combodra vezeti a terhet.

2013. okt. 30. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a láb közé csatolósat használom (igaz nem ezt a fajtát) Meg vagyok vele elégedve nagyon szeretem. Szoknyát nem nagyon hordtam, egyszer kétszer volt rajtam kisruha de olyan anyagú ami nem nagyon gyűrődik. A kényelemmel nincs gond csak kicsit összehúzhatja a ruhát.

Nem próbáltam az oldalt csatolóst de kép alapján az mintha fentebb lenne a pocakon, ezért én maradnék a láb középné csatolósnál.

2013. okt. 30. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én két oldalast akartam venni, mert sokat hordok szoknyát, de nem kaptam sajna sehol, hiába volt fenn a honlapon, a boltban nem volt, úgyhogy vettem egy láb közöttit, mert sokat vezetek, már nem akartam tovább várni, míg keresgélek szoknyához valót. A hosszú szoknyáknál kicsit necces volt, de azokkal is megoldottam, hogy szoknyához is használtam. Igaz mindig olyan volt, mintha szuper-miniben lennék, de nem volt gond vele igazából. Annyi volt, hogy a tépőzárral nagyon kellett vigyázni harisnyánál meg finom anyagú nadrágoknál. Szóval szerintem bármelyik jó, funkciója ugyanaz.
2013. okt. 30. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van mint a 2. Nadrággal abszolút kényelmes, szoknyát fel kell húzni hozzá de viselhető.
2013. okt. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!