Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhesen lát már...

4 hetes terhesen lát már valamit a doki?

Figyelt kérdés
Mit láthat/érezhet/tudhat/mondhat? Érdemes egyáltalán elmennem vagy várjak még?
2013. okt. 29. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jajj bocsánat rosszul emlékeztem most néztem az első uh.om képét 1,79mmes volt és az 5 hétben voltam már, a 7.hetet betöltve volt 3mmes!még várjál 2hetet és akkor irány a doki:)
2013. okt. 30. 09:15
 12/13 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem, hogy sokan miért mondják azt, hogy 4 hetesen még korai orvoshoz menni, és várjon még 1-2 hetet!

Az ember nyilván nem azért megy 4 hetesen uh-ra, mert látni akarja már a babát, hanem azért, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet.

Kedves Kérdező, menj el az orvosodhoz!

2013. okt. 30. 12:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak tájékoztatlak kedves utolsó, hogy négy hetesen nem tudják kizárni a méhen kívülit. Ez saját tapasztalat, így nyílván elég jól tudom. Nekem anno azt mondták, hogy még méhen belül meg nem jelenik a petezsák, addig lehet méhen kìvüli is. Normál ciklussal történt teherbeeséskor a méhen kívülit leghamarabb az ötödik héten tudjàk kizárni, ha látják a petezsákot már méhen belül.
2013. okt. 30. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!