Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztó kötőhartyagyulladas...

Borzasztó kötőhartyagyulladas terhesen? Mit adhat ra a doki? Volt mar nektek ilyen?

Figyelt kérdés

Szerintem szemfestekre vagyok nem egyszeruen allergias... Ezt hogy tudom kiderittetni?!?

Tiszta voros a szemem, mar lassan orditok ugy faj, gennyezik nagyon. Aloe Activatorral kezelgetem, de erosen gondolkozok minel elobb az ugyeleten, mert megorulok! Kontaktlencsem is van...

Most van muloban egy csunya horghurutom, lehet vmi koze hozza?

2013. okt. 26. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Kontaktlencse a kukába azonnal, a tárolóval együttes s eszedbe ne jusson addig ujat próbálni, amig az orvos nem engedni. Ügyelet, a kórházakban a szemészeti osztályon mindig van orvos, fogadni fognak. En fájdalomcsillapító szem cseppet kaptam elsőre -valami eszméletlen fájdalmat okoz az elso nehány percben a csepp, ezt el is mondjak, utána jobb lesz. Antibiotikumot szemcsepp elso nap óránként, amit nekem adtak, melle pedig fájdalomcsillapító krem. Harom het múlva használhattam ujra lencsét....
2013. okt. 27. 05:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, igen,a hörghurut is lehet az oka, nálam tuszosmandula gyulladás miatt volt, mint utólag kiderült. A szeme en jött ki először a gyulladás. Szemész antibiotikumot? Az segíthet.

Sminkelesnel pedig a szemedre csak minőségi kozmetikumokat használj, nekem pl csak a l'Oreal vált be.

2013. okt. 27. 05:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sűrűbben csepegtesd az Activatort.A szemhéjadat zöld , vagy propoliszos krémmel is kenheted kivülről.Egyik ismerősnek a kézfertőtlenítős kenés segített.Belsőleg mehetnek a gyulladáscsökkentők, a propolisz, halolaj is. Nem a saját szemfestékünket használtad?Jobbulást!
2013. okt. 27. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne kísérletezz a szemeddel. Semmit ne tegyél ra, amit nem az orvos mondott. Meg is vakulhatsz..lll
2013. okt. 27. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Zold krem, piros krem, first, nature min, kids, activator van itthon. Jah meg a fogkrem.

Avonosat hasznaltam. Utoljara az biztos!!!

Koszonom a tanacsokat!!!

2013. okt. 27. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!