4 hetes terhesen lát már valamit a doki?
Figyelt kérdés
Mit láthat/érezhet/tudhat/mondhat? Érdemes egyáltalán elmennem vagy várjak még?2013. okt. 29. 21:05
1/13 anonim válasza:
nekem 4+3 naposan 6mm petezsákot látott. :)
2/13 anonim válasza:
Semmit. Maximum megvastagodott nyálkahártyát :-) Hat hetesen érdemes menni elsőnek, előbb nem. Hat hetesen már a szívhangját is hallani fogod valószínűleg. Minden jót!
3/13 A kérdező kommentje:
És a megvastagodott hártyát mindenképp érzi vagy csak lehet? Tudom, hogy 6. hétig nem javasolt, csak úgy szeretnék valami biztosat tudni, volt egy pozi tesztem de azóta minden negatív, mindjártmegjön érzés van napok óta, furán görcsölget a hasam alja, és az apuka még nem tudja.... ha a doki megnyugtatna, hogy lát valamit, azonnal elmondanám a leendő apucinak.....
2013. okt. 29. 21:22
4/13 anonim válasza:
szerintem semmit.Nekem 5 hetesen csak 15 mm gestatos gyűrűt látott(ebből lesz a petezsák).
5/13 anonim válasza:
én 5hetes sem voltam amikor sima hasi uh.on kimutatták hogy 3mmes a babám és már dobog a szíve:)
7/13 anonim válasza:
5 hetesen szívhang és 3 mm-es baba?
8/13 anonim válasza:
Egy normális doki, csak 6-7 hetesen hív be UH-ra.Előtte nem.
9/13 anonim válasza:
Akinek öt hetesen látszódott már valami, főleg egy dobogó szívű embrió, az csak papíron lehetett öt hetes mivel előbb volt a peteérése nagy valószínűséggel. Ez a magyarázat rá. Normál esetben az ötödik hét közepén jelenik meg ultrahangon a petezsák és a hatodik hét vége felé észlelhető elsőnek szívhang. Interneten is utána lehet nézni ennek nyugodtan, szóval nem akarlak arra bíztatni kedves kérdező, hogy az orvos már tutira megállapítja a terhességet nálad. Saját tapasztalat, ugyanis négy hetesen kórházba kerültem erős görcsökkel, de csak egy héttel később láttak petezsákot az ultrahangon. A megvastagodott nyálkahártya nem utal feltétlenül terhességre. :-( Remélem azért tényleg baba van és minden rendben lesz! Drukkolok neked nagyon!
10/13 anonim válasza:
Nálam a 6. héten látott csak először petezsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!