32 hetesen még lehet fogorvoshoz menni kezelésre, pl. : fúrás, tömés?
Figyelt kérdés
Tudom már az elején kellett volna mennem, de mindig halogattam, mert sajnos rettenetesen félek a fogorvostól. Tudom bután hangzik, de így van. De ma észrevettem, hogy van egy lyukas fogam, és hallottam ilyenkor gyorsabban romlik a fog. Eddig nem voltak gondjaim a fogaimmal. Várjak szülésig, vagy menjek?2009. nov. 14. 11:29
11/14 anonim válasza:
Én is félévente járok kontrollra, eddig egy fogam tört ketté, koronát kaptam, de ez a fogam már előtte is "törés gyanús volt", számítottam rá. Nekem is ugyanezt mondta a dokim, mint ez előző válaszolónak. Nekem is jók a fogaim a rendszeres ellenőrzés miatt, de a fogínyvérzés nem kímél.
Kedves kérdező: Sajnos nagyon sok csúnya dolgot tud okozni a lyukas fog (gyulladás, láz, fájdalom)ami egyik sem jó a babának, úgyhogy csak bátran!! Túl leszel rajta meglátod és sokkal nyugodtabban telik az utolsó 8 hét is(-: 30 hetes kismami
12/14 anonim válasza:
En is elhanyagoltam a fogaim mig terhes nem maradtam,nem fajtak es nem foglalkoztam veluk,14 hetesen elmentem egy vizsgalatra,es azota kihuztak 3 fogamat es 3-at betomtek,de buszken elmondhatom hogy Nincs rossz fogam,es tul vagyok rajta es nem kell izguljak hogy barmikor begyulladhat.A baratnom nem ment el es begyulladt,feldagadt az egesz arca es egy hetig szurit kapott majd vegul ki tudtak huzni.Mig nem tapasztaljuk nem is tudjuk.Sok batorsagot.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorítást, remélem gyorsan túl leszek rajta.
Kellemes babavárást kívánok
2009. nov. 15. 11:54
14/14 anonim válasza:
Egészen a szülésig mehetsz, fogorvoshoz kezelésekre, bármi fog probléma van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!