32 hetesen még lehet fogorvoshoz menni kezelésre, pl. : fúrás, tömés?
Szia!
Menj mielőbb. Szuri, fúrás, tömés- ezek semmi bajt nem okoznak. Amíg nem látszott rendesen a pocim, mindig előre szóltam, de a fogdokim szerint nincs nagy "kivételezés" a kismamik esetében max. a töméseknél. Ami veszélyesebb a az a fogfájásra szedett gyógyszer, még az 1xű algopyrin is!! ahogy tudsz, menj nyugodtan!
Mindenképpen menj el, ártani nem fog. Örülj neki, hogy eddig nem lett baj. Elég gyakori vetélési ok a nőknél a különböző fogászati problémák, amik kezeletlenül fertőzést okoznak.
Persze a lyukas fog nem ilyen, de jobb félni mint megijedni!
Lehet menni, csak amalgámot nem szabad tetetni terhesség alatt. Én nem voltam egyáltalán. Hiszen nem kötelező.
37km
Menj nyugodtan,semmi gond nem lesz!Egyébként az én fogorvosom elmondta,hogy ez teljes tévhit,hogy a baba elveszi a fogaidból a kálciumot és ezért megy tönkre!Nem attól megy tönkre a fog,hanem már terhesség előtt sincs rendbe téve,és mivel akkor sokan elmennek,kiderül,hogy rosszak a fogaik és a terhességre fogják.Mivel sokan félnek,meg nem a legolcsóbb mulatság nem mennek fogorvoshoz csak ha muszáj.Én fél évente ellenőriztetem a fogaimat,most voltam 34 hetesen.A dokim azt mondta,ha példát kellene statuálni,hogy nem a baba teszi tönkre a fogakat akkor engem vinne magával.
Egy tökéletes fogsorú 38 hetes kismami:)
Köszönöm a válaszokat, és már be is jelentkeztem, hétfőn megyek, de azért félek picit. Utolsó válaszoló:én se hiszem, hogy a baba okozhatja a fog romlást.
Remélem nem fog fájni, és a bébi is jól viseli.
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!