Mennyi esélyem van arra, hogy még befordul a babám? Hányadik hétig van helye a megforduláshoz?
Figyelt kérdés
Most 30 hetes 2 napos vagyok és még medencefekvésű a kislányom, tegnap mondta az orvos.Azt mondta van még idő. De mennyi?2008. júl. 8. 07:59
1/4 anonim 

válasza:

Van akinek a 39. héten fordul be. Nekem a 34. héten fordult be. Üdv.: 37 hetes kismama
2/4 anonim 

válasza:

Bocs de ha te reálisan belegondolsz ,szerinted mennyi???10hét ,nem..ne hari,hogy így nyilatkozom de egymás után vannak ugyanazok a kérdések szinte,mert ezt tegnap is kérdezték.Amúgy:elvileg a 32hét körül fordul be,de ha a 36-37hétig nem fordul be egyre kevesebb az esély rá.39hetes kismama-faros babával
3/4 anonim 

válasza:

Nekem 32 hetesen fordult be. A szomszédomnak 2 nappal a szülés elött, tehát még bőven van időd!!!!A dokim azt mondta, hogy a 34-36. hétre illik befordulnia.
Dia - 6 hós kislány anyukája
4/4 anonim 

válasza:

Nekem a 36. héten fordult be, de a kolléganőmnek 1 nappal a szülés előtt, és a 40. héten szült nem is kis babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!