Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit szólnátok ahhoz, hogy...

Ti mit szólnátok ahhoz, hogy azok a nők, akik a saját hülyeségük miatt mennek abortuszra ne kaphassanak fájdalom csillapítót?

Figyelt kérdés
Valamelyik fórumon olvastam egy ilyen felvetést, és érdekelne több ember véleménye is.
2013. okt. 29. 16:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Kivitelezhetetlen és értelmetlen is. Nem definiálható ugyanis, mit jelent a saját hülyeségből abortuszra menetel. És attól senkinek nem lesz jobb, ha nem érzéstelenítik. Én kötelezően megnézetném a tisztelt delikvensekkel az abortuszukról készített filmfelvételt.
2013. okt. 29. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
10-es: nekem az az ember, aki lelkileg kínoz egyenlő azzal, aki testileg. Pont olyan korlátolt gondolkodás ez, mint amit a kérdező felvetett.
2013. okt. 29. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Innen csak egy ugrás, hogy kövezzük halálra, vagy égessük el máglyán...

Inkább több info és anyagi támogatás kéne a fogamzásgátláshoz (ha olvastok néha itt kérdéseket abban a témában is, tudjátok miről beszélek... pl. "elvettem egy szemet anyukám fogamzásgátlójából, szex előtt vagy után vegyem be?")

2013. okt. 29. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

Megnézném azt az embert, aki ilyet egyáltalán felvet. Nem lehet tejesen épeszű.

Én egyébként sem a szélsőséges abortuszellenességgel, sem pedig a szélsőséges abortuszpártisággal nem tudok egyetérteni.

Az abortusz szomorú dolog, és igen, gyilkosságnak tartom. De olyan gyilkosságnak, ami bizonyos körülmények között megengedhető. Egyébként én bizonyos körülmények között az eutanáziát is elfogadhatónak tartom, pedig az is gyilkosság.

Egyáltalán hogyan lehetne megállapítani azt, hogy ki volt a hibás? Ha ráfogjuk a nőre, akkor hol a férfi? Talán csak egy nő kell a gyerekcsináláshoz? Ugye nem?

Egyébként sem láthatunk bele mások helyzetébe. Kívülállóként fogalmunk sem lehet róla, hogy mi vezetett az abortuszhoz.

És szerintem maga az abortusz elég nagy trauma egy nőnek, pont elég büntetés neki végigszenvednie.

Mondjuk az olyan nőket én sem tudom megérteni, akik egy abortusz után sem képesek a normális védekezésre.

Sajnos tényleg vannak olyanok, akik fogamzásgátlásnak használják az abortuszt. Itt is olvastam már olyan hozzászólást, amiben leírta a nő, hogy neki már 4 abortusza volt...hát azért az kemény.

De mi a megoldás? Erőszakoljuk rá a gyereket?

És akkor mi lesz? Majd megöli akkor, ha megszületett? Az aztán sokkal jobb...

Vagy ha nem is öli meg, csak szimplán kirakja az utcára? vagy csak gyűlöli, bántja egész életében? Az mivel jobb?

Vagy tegyük az összes nem kívánt gyereket árvaházba?

Hát nincs is annyi hely.

Az abortuszoknak a számát egyrészt felvilágosítással lehetne csökkenteni, másrészt elérhetőbbé kellene tenni a fogamzásgátló eszközöket.

Az azért elég nonszensz, hogy egy 3 db-os kotoncsomag 700 forint. Persze, van feleannyiért is, csak azt meg nem meri megvenni az ember, mert ugye alapból az ugrik be, hogy "olcsó húsnak híg a leve".

3 havi tabletta 5-10 ezer forint. Szerencsés vagyok, mert nekem ezek az összegek nem megterhelőek, de bizony van olyan, akinek igen.

Akkor aki nem tud kifizetni 5 ezret 3 havi tabiért, azt kötelezzük arra, hogy szüljön gyereket?

Az ugyan mennyibe kerül?

Az államnak kellene egy kicsit besegítenie a fogamzásgátlásba.....

2013. okt. 29. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

És az őt teherbe ejtő férfit pedig fektessék mellé és kaparják ki a hasát érzéstelenítés nélkül?

Az ötlet körülbelül az ószövetségi házasságtörő asszony megkövezésére hajat, miközben a vele házasságot törő úr nagy valószínűséggel éppen otthon pihent, vagy éppen egy kővel a kezében állt a csőcselék között. Gratulálok az ötlet szülőatyjának.

2013. okt. 30. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Mit szólnék? Elküldeném dilidokihoz az ötlet komoly formában felvetőjét, mielőtt nagyobb kárt okoz - mert nyilván egy szadista hajlamú szociopata szegény...
2013. okt. 31. 23:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Én azt szólnám, hogy akkor a dohányos tüdőrákos se kapjon kezelést, mert ő tehet róla.

Meg azt szólnám, hogy a túlsúlyos szívbetegnek ne támogassa a gyógyszerét és a műtétjét a biztosító, mert minek zabál?

Meg még azt is, hogy akkor ay ittas vezetőt, aki balesetezett, ne lássák el, hagyják meghalni, vagy ha el is látják, ne kapjon fájdalomcsillapítót, mert az ő hülyesége...

Kezded kapisgálni, kérdező? Ez már rendesen téboly amúgy... Ilyen ötletek... Pffff...

2013. nov. 10. 19:04
 18/18 -Barbara- válasza:
Kedves kérdező! tuti nincs rendben valami az agyukkal!!!!! sok embernek fogalma sincs róla,hogy, egy abortusz mekkora fájdalommal jár fizikailag is!!!
2013. nov. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!