Ezek a fájdalmak szülés előjelei?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon fitt voltam !! Végig tornáztam az egész terhességet alig 8 kilót híztam csak. Szóval teli energiával. Mióta napra pontosan betöltottem a 39.hetet aznap elment a nyákdugom majd tágulási vérzésem lett és bő egy ujjnyira kinyiltam. Ennek így 4napja. ..szülni sajnos nem szültem meg viszont eltűnt minden energiám. Ami viszont a legjobban zavar hogy olyan erős csont fájdalmak lettek úrrá rajtam h . egyszerűen nem bírok mozogni !!!!!!! Nemhogy kinenni sétálni vagy bármi csak feküdni megy. A derekam a keresztcsontok a hüvelyem a hasam alja meg olyan mintha millió felülest csináltam volna meg. . ..de annyira nagyon fáj , h . éjjel nem bírok csak úgy megfordulni az ágyban vagy csak úgy felallni. Olyan is van h.a férjem kell h.olben kivigyen pisilni mert egyszerűen nem bírok a lábamra állni !!!!! Ez mitől lehet? ???? Szülés előjel????? Ez annyira zavar főleg h.en tényleg nem hagytam el magam eddig !! Extrém fitt voltam. ...2013. okt. 19. 16:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem a baba lejjebb csúszott és ezért fájnak a csontjaid meg ugye be is indult valami de aztán leállt. Bármikor szülhetsz már, így is jó, hogy eddig fitt voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!