Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik egy abortusz?...

Hogyan zajlik egy abortusz? Milyen papírok kellenek hozzá?

Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen "tünetek" után kell abortusz? A kimaradt mensi az oké és utána? Milyen tünetek jelentkeznek? Nekem még nem volt abortuszom, de remélem nem is lesz. Hogyan zajlik egy ilyen? Mennyibe kerül? Kell "félni" elötte/miatta? Fájdalmas? Milyen utána egy nőnek a lelki állapota? Kit ítélnek el jobban: Egy tinit aki védekezés nélkül végigkuratja magát a fél városon és utánna elmegy abortuszra vagy azokat akiknek van egy normális kapcsolatuk és teljesen véletlenül, védekezés mellett lesznek terhesek és úgy mennek abortuszra? Gondolom egy 15 éves nem fogja megtartani a babát. Mi történik abortusz után? Kell vmilyen gyógyszert szedni? Meddig nem lehet utánna szeretkezni? És végül ami a legjobban érdekel: Hány hetes korig végeznek abortuszt? Kérem aki már ebben gyűjtött tapasztalatot az válaszoljon leginkább. Köszönöm. Nagyon kiváncsi vagyok.
2008. júl. 7. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Te még tini vagy, hiába élsz nemi életet. Ez a hozzállásodból látszik. Sokat fog még változni a gondolkodásod idővel. Addig meg védekezz, akár duplán menj biztosra, pl.: Pharmatex+gumi! Szorítok, hogy a félelmeid sose váljanak valóra!
2008. júl. 8. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
6%
Hát akkor reméljük nem leszel idő előtt állapotos. Ha mégis akkor tartsd meg!
2008. júl. 8. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem akartalak megbántani amikor azt irtam elhiszik e.Én mindig védekeztem,már 17évesen fogamzásgátlot szedtem.Én is mindig rettegtem az abortusztol,de még a gondolatátol is.Figyeltem mindig.Figyelj és nem lesz baj.
2008. júl. 8. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem. Semmi baj. Már én is kezdek a tablettán gondolkodni.
2008. júl. 8. 22:26
 15/15 Bolya válasza:
6 hetes kismama vagyok eddig cetilizin hexalt szedtem lehet genetikai beteg a kisbabánk mit tegyek félek elvettetni de attól meg hogy beteg gyermeket hozzak világra mégjobban félek
2011. okt. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!