Ne kövezzetek meg, de ugye nem lesz beteg a babám?
10-es vagyok, nézd én értem, hogy nem kértél bántó meg sértő kommentet, de mit vársz, milyen válaszokat a kérdésedre? Jaj ne aggódj szívd tovább a napi egy dobozt nem lesz semmi baj.
Folyamatosan csak hárítod a felelősséget, én abban reménykedem, talán hátha akik ide írnak felnyitják a szemed, mert a buksisimogatás biztos nem fogja, csak ha a valósággal szembesülsz.
Az első gyerekednek szerencséje volt, nekem van ismerősöm, aki dohányzott terhesség, és szoptatás alatt, ne tudd meg az a kisgyerek mennyit szenvedett, mert folyamatosan hányt, alultáplált volt, és semmi nem akart megmaradni benne. Még most is testileg és szellemileg is kb. két évvel van lemaradva a kortársaihoz képest. Úgy gondolod, hogy arra lesz majd pénzetek, hogy ne ajd isten egy beteg gyereket kezeltessetek? Az sem olcsó dolog!
Olyan sincs, hogy nem lehet egyik napról a másikra letenni, nagyapám nagy dohányos volt, napi egy doboz minimum, egyik nap úgy döntött kész vége, másnap már nem nyúlt hozzá. Én inkább úgy fogalmaznék, csak így lehet letenni. Foglald le magad, töltsd hasznosan az idődet, hogy ne legyen időd azon gondolkozni, hogy rá kellene gyújtani. Ha megkívánod akkor meg elrágcsálsz helyette zöldséget/gyümölcsöt/magvakat.
Tapasztalatomat írom. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor azonnal letettem a cigit. Ha akarod a babát, és jót akarsz neki, akkor vegyel erőt magadon!
Tudom, hogy olyanoktól vársz választ, akik nem tették le, hogy megnyugtasd magad, de ne erre pazarold az energiáidat. Attól, hogy egészséges a gyereked, attól még ez lehet koraszülött, asztmás vagy akármi.
Mar anya vagy, tudnod kellene, hogy mi a legfontosabb az életedben. A cigi vagy a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!