Hogyan tereljem el a gondolatom erről a félelemről? Hogy ne parázzak ennyire?
Figyelt kérdés
Ma van/lenne a mensi napja. Eléggé görcsölget a hasam, és kicsit a derekam is "húzódik". Már 4 erősödő pozitív tesztem van, de annyira aggódok, hogy valami baj van. Olyan rossz egyből ilyen rossz dolgokra gondolni, de annyira félek. Az orvosom azt mondta, jövőhéten menjek.2013. okt. 28. 18:05
1/10 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, a mensis görcs az egyik tünet :) Pihenj ha tudsz és töltődj. Ezeket a gondolatokat felejtsd el, a teszteket is, ami pozi az pozi. Gratula. Így megkeseríted a saját terhességed, ami nem olyan rövid.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Próbálom terelni a gondolatom, de most is úgy begörcsöltem! Szerintem ha már látott doki, nyugodtabb leszek. De most annyira félek.
2013. okt. 28. 18:12
3/10 Ananke válasza:
Én egy két hétig úgy görcsöltem,hogy nem bírtam kikelni az ágyból.Szombatra várom,hogy ki bújjon.Szóval nyugi,ez csak tünet lesz. Gratula!!
4/10 anonim válasza:
Gratulálok! Tényleg ne félj! Én is görcsöltem, sajnos félidőig, ki sem tudtam néha egyenesedni... Az elején ez természetes! Csak a szép dolgokra gondolj!
5/10 anonim válasza:
Szia :-) napi 3x1 magneb6 ot szedj,segiteni fog. Boldog babavarast
6/10 anonim válasza:
Szia! Nálam parásabb kismama nem lehetsz :D ha fáj azárt parázok, ha nem fáj, azért, borzasztó :D
A görcsökre szedj magneB6-ot napi 3x1-et. Ha nem elég, akkor Magnerot.
Próbáld elengedni magad, bízd a természetre a dolgokat. A legtöbb amit tehetsz, hogy nem stresszelsz, pihizel és szeretgeted.
És minden okkal történik, ezt ne felejtsd el! :))
7/10 anonim válasza:
Eleinte nagyon paráztam ezektől a görcsöktől, mert azt hittem, hogy nem akar megmaradni a baba.
Aztán mikor megtudtam, hogy ez attól van, hogy nő a méh, és húzódnak a szalagok, akkor megnyugodtam, és már akkor paráztam, ha pár napig nem fájogatott. :)
15 hkm
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok, aranyosak vagytok!!! :) Egyébként második baba, elsővel semmin nem paráztam. :D De most,..... Tűkön ülök mire eljön a nap, hogy orvoshoz menjek! :) Azt mondta ha egy hetet már késett, akkor menjek! De lányommal 8 hetesen voltam először. Szerintetek várjak többet, vagy jobb, ha hamarabb megnyugszom, hogy jó helyen van a baba, stb. ?
2013. okt. 29. 06:47
9/10 anonim válasza:
Szia én 15 hetes terhes vagyok és még mindíg vannak görcseim napi szinten igaz már nem olyan erősek de vannak. ez természetes alkalmazkodik a méh a pocaklakóhoz meg lehet a szervezeted érzi hogy most lett volna menzid és azért is görcsölget.De nyugalom minden rendben lesz! kezdj el magnéziumot szedni és az nagyon sokat segít :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2013. okt. 29. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!