Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért akar kiszakadni mindenem...

Miért akar kiszakadni mindenem ott alul?

Figyelt kérdés

Második babámmal vagyok 25 hetes, elsővel ilyet nem éreztem...

Görcsöl a végbelem, a gátam, és az egész ott alul, meg sem tudnám fogalmazni, pontosan hol. Úgy érzem, kiszakadok. Hasonló érzés, mint tolófájáskor...

Ha fekszek, alig tudok felállni, úgy belém nyilall, azt hiszem mindjárt kipottyan a babám...

Annyira kellemtlen-de ez a kisebb gond, nagyon megilyeszt...

Mit gondoltok?

Csütörtökön megyek 4D-re, megkérdezem, megnézetem a méhszájam is, de dokihoz csak utána csütörtökön, 26-án kell mennem, persze megyek előbb, ha baj lenne...

2009. nov. 13. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem, most menj dokihoz!
2009. nov. 13. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tudod mit kell érezni tolófájáskor, és most azt érzed, akkor rögtön hívj mentőt!!! Még korai lenne nagyon a szüléhez.
2009. nov. 13. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem is volt hasonló 27hetes voltam,azonnal orvoshoz mentem.dupla adag magnézium+pihenés.

39héten szültem

minden jót

2009. nov. 13. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL ORVOS!Nálam is ez volt kb 30.héten!Sajnos nyomott mindent a baba és kezdett nyilni a héhszáj!Szigoru fekvés csak wc és gyors zuhany!Enni is csak ágyban ehettem!37. hétre meg is szültem!
2009. nov. 13. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok!3X2 Magne b6 szedtem szülésig!
2009. nov. 13. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
21:04 vagyok! Remélem nincs semmi baj! Majd írj, ha jobban vagy.
2009. nov. 13. 22:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Hm, kicsit megilyesztettetek...

Bár lehet én is eltúloztam, mert azért nem tolófájásaim vannak, csak olyan jellegü érzés, de persze sokkal sokkal gyengébb, csak ahhoz tudnám leginkább hasonlítani.

Vannak napok, időszakok, mikor jobb, van amikor nagyon fáj. TEgnap pl alig tudtam menni, felállni, azért is írtam ki a kérdést, de ma meg megvagyok.

Attól valamiért én is félek, hgoy nyílik a méhszájam, van is egy ilyen érzésem, de utolsó vizsgálaton meg sem nézte a doki... De megnézetem magam akkor.

Magnézium citirtet szedek, hetek óta 4X1-et vagyiks 2X2 adagban szoktam meginni, de elsőnél sem használt semekkora adag...

Köszönöm a válaszokat és aggódásotokat.

2009. nov. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!