Terhesség 26. hetében természetesek a fájdalmak? Has? Derék? Hát? Gyomor? Stb. Az miért van hogy nagyon fáj mindenem ha nem tudok pihenni egész nap? Menszi szerü görcsök?
Hát, nekem nem voltak ilyesmik, max. a forgóm fájt, de az is csak akkor, amikor rosszul feküdtem.
A menzeszszerű fájásokkal meg kéne a dokidat keresni, mert nem normális, szerintem.
Kicsit még fiatal fázisában vagy a terhességednek ehhez.
33 h km
A méhszájadat is nézték?
Attól is lehet a görcs, hogy tágulsz, ami szintén még korai 26 hetesen.
De az is lehet, hogy egyre erősebben érzed a magzatmozgást és amiatt vannak gyomortájéki fájdalmaid.
Én 28. héten vagyok, és nekem is vannak hasonló gondjaim. Van úgy, hogy felállni nem tudok, annyira fáj a derekam, ha meg sikerül felállnom, nem tudok kiegyenesedni. :(
A hátamról nem is beszélve.
Pici, menszi szerű görcseim is vannak néha, a doki megvizsgált, méhszáj rendben, baba rendben, csak helyet csinál magának, azért érzek apróbb görcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!