Ma bementem a kórházba, mert meghaltam szinte annyira viszketett mindenem. Vérnyomásom 186/ 110 volt. Hazaküldött a doki feküdjek. Viszketés nem szűnik, és fekszem a vérnyomásom 149/ 89 . ez meddig normális?
Ez melyik kórház volt?
Nem kellett volna bent tartaniuk megfigyelésre legalább?
Nagyon magas a vérnyomásod!
a doki nem akart benn tartani. a bajcsy
ban voltam, mindenki kedves és segítőkész volt.
mi az a pont, amikor vissza kell mennem? a vérnyomásom délben 186 volt, most még mindig 150 . Mi a fenét tegyek?
1. vagyok:
Terhesgondozáson szoktak eddig max. 136/... vérnyomást mérni, amikor gyorsan bejutok... lépcsőzés után.
Ezt azért mindig megkérdezem, hogy norm.-e. Azt mondták, hogy "még igen". Norm. esetben a 110-130 még jó lehet, de az elmondottak alapján kb. 140-ig jó. Ez ugyan nem nyugalmi állapot, de még jó.
Ha a Bajcsyba tartozol, akkor próbálj meg visszatelefonálni a Szül.-Nőgyógy.-ra, hogy ilyen magas a vérnyomásod, mi a teendőd?!
Esetleg más kórháznál is próbálkozhatsz telefonon, lehet, hogy butaságnak hangzik, de majd kiderül, hogy hogy álltak hozzád a Bajcsyban. Én azért egy kicsit azt érzem, hogy hétvégén nem akartak veled foglalkozni.
Szia!
Menj be az ügyeletre,engem már a 130/90el riogattak és a 39.héten 130/100 bent fogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!