Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap rovarirtás lesz a...

Holnap rovarirtás lesz a házban, eddig mindig beengedtem, hogy befújjanak, de most nem tudom nem árt e, mivel ez több napig terjed a lakásban? 13+4 hetes vagyok, ártana a babának?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz utána, hogy mégis mivel fognak irtani a házban. Bár szerintem nem túl jó ötlet, mert minden ilyen vegyszerre az van írva, hogy ne lélegezzük be, főleg most hogy terhes vagy! Vagy pár napra kérj szállást az anyukádtól vagy ismerősöktől... Konkrétan fogalmam sincs, hogy ártalmas e, de minek rizikóztatni nem?
2009. nov. 13. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd ki, gondolom nem hemzsegnek a bogarak a lakásban.
2009. nov. 13. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Dehogy nincs bogár,ez ilyen általános irtás van negyedévenként.Hát igen én is erre jutottam,hogy nem lesz irtás:-)))Köszi a válaszokat!
2009. nov. 13. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként én is sokáig irtattam, aztán ráhagytam és nem lett utána sem bogár a lakásban. Ha tiszták a szomszédok is, akkor nincsenek bogarak, én ezt vettem észere.
2009. nov. 13. 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!