Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyári babának milyen kocsi?...

Nyári babának milyen kocsi? Milyen ruha?

Figyelt kérdés
Lányom téli, egyértelmű volt hogy téliesíthető kocsi, vastag ruhák. De nyári babának? Kórházból mibe kell kihozni?
2013. okt. 27. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire nyári. Július közepi vagy mondjuk június eleji. De mindenképp vékony pamut felsők, tipegők, vékony sapi vékony zokni, mindenből vékony. Kánikulára napozók, rövid bodyk, ilyesmik. Babakocsiból teljesen mindegy, mert ha nyári baba ha nem akkor is használni fogod valószínűleg télen is. Ez szerintem nem egy szezonális dolog.
2013. okt. 27. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Sem szezonális dolog a babakocsi, azt 1 évig mindenképpen használja az ember és 1 évben csak 3-4 nyári hónap van, a többi kemény tél.

Nekem második lányom Júliusi és tavaly télen is meg idén télen is az elsö lányom babakocsijában tologatjuk.

2013. okt. 27. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Júliusi.

De kórházból vékony rugi? Nem meleg? Vagy csak sima rövidujjú body? De közbe védeni kell a kis bőrét a naptól

2013. okt. 27. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem elsö gyerekem szeptemberi Volt, a második julisui.

vettem pár rövid újas body-t meg napozót.

Korházból mikor kijäöttünk nagyon roszs idö Volt, kellet pulcsi is, szinte úgy Volt felöltöztetve mint a szeptemberi nagytesó régen.

2013. okt. 27. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Júliusi a babám. Téliesíthető babakocsi, mivel télen is használom. Rucikból meg szinten mindenféle, hideg is meleg is, mert volt egy-két hűvösebb nap nyáron is, akkor jól beöltöztettem a bébit. Persze 56-62-esből nem vettem bundásat neki. Egyébként a kórházba a csecsemősök öltöztették és a nyári melegbe, egy rövid ujjú bodyt meg zoknit adtak rá. De szegénykémnek volt amikor így is melege volt. Az biztos, hogy rövid ujjú, szellős bodyból be kell tárazni :D
2013. okt. 27. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Első gyerekem decemberi, második június közepi. 35 fokos melegben hoztuk haza a kórházból. Plüss cuccaink voltak a nagytól, inkább pamutrugit érdemes beszerezni többet, meg rövidujjú bodyikat. Többet, mert még ő is izzadni fog. És sima tetra pelenkát takaró helyett. Meg napozókat. Mi egy vékony pamutrugiban hoztuk haza, itthon meg csak délutánonként vittük ki sétálni, akkor már nem kellett nagyon takargatni a nap elől. A kórházban második naptól egyszál bodyban volt.
2013. okt. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!