Lányok/Asszonyok! Történt már olyan, hogy nem figyeltetek arra, hogy miniszoknyában hajoltatok le? Mi történt? Esetleg kocsiból kiszállás hasonló ruhában? Hogy történt a sztori?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 23:11
1/9 anonim válasza:
Miniszoknyához harisnyát hordok, amire felveszek kívülre is egy egyszerű, fekete franciabugyit vagy forrónadrágot, szóval nem igazán tud érdekelni.
2/9 anonim válasza:
Nem volt, mindig nagyon odafigyelek erre.
3/9 anonim válasza:
Miniszoknyához én is franciabugyit hordok, szóval nem látszik ki semmi aminek nem kell akkor sem ha lehajolok. Bár sose hajolgatok, az nem tesz jót a gerincnek...
4/9 anonim válasza:
Én figyelni szoktam erre, nem hajolgatok összevissza. Ha miniszoknya van rajtam, mindig valamilyen egyszínű francia bugyit veszek fel, ha véletlenül kilátszódna valami akkor az a bugyim legyen semmi más.
5/9 anonim válasza:
Én nem veszek fel francia bugyit hozzá, de ilyenkor mindig nagyon odafigyelek az ilyesmire ... :)
6/9 anonim válasza:
Nem figyelem hogy hajlongok ha miniszoknya van rajtam.
Inkább guggolni szoktam,tudom akkor is kilátszik de nem feltűnő mint a hajlongás.De ez ezzel jár.
Kellemetlenebb ha nincs bugyi se rajtam pl.nyáron,de nem vagyok egy szégyenlős típus.
PL.mikor buszra szállok fel,valamit felveszek stb.
Nem szoktam figyelni hogy éppen ki lát.
13L
7/9 anonim válasza:
nem mintha ez bármilyen korú nőtől elfogadható lenne, de 13 évesen lehet, hogy nem kéne bugyi nélkül miniszoknyában rohangálnod az utcán, bármennyire is veszed lazán mások véleményét.
8/9 anonim válasza:
...A mai 13-14 éveseknek az a legkevesebb ha nincs rajtuk bugyi (Tisztelet a kivételnek!)Eszméletlen beteg dolgokat művelnek,sokszor a suliba,vagy suli után a plázába.
9/9 anonim válasza:
Én pedig lefogadom, hogy valami cingár ny*mi tette fel a kérdést, aki arra élvezkedik otthon, hogy olvasgatja 13 éves lányok, vagy nők sztorijait, hogyan villantottak miniszoknyában.
Ki kérdez ilyet hogy "mi történt - hogy történt a sztori"
Gusztustalan looser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!