Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A miskolci Semmelweis kórházba...

A miskolci Semmelweis kórházban mennyibe kerül most az eldobható steril ruha az apukának?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
apa állítja,h. 2500-ért vette,mimdenki más szerint 3000 :) áprilisban szültem.
2013. szept. 22. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Decemberben 3000 volt.
2013. szept. 22. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
A kórházban 3000, de ha gondolod a tiszainál lévő munkaruha boltba 650ft, ugyanaz a steril Ruha :)
2013. szept. 23. 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:
És azt is elfogadják? Nem baj, hogy nem ott veszed?
2013. szept. 23. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem a szülészeten azt mondták,hogy csak ottanit fogadnak el. a dokim azt mondta,vihetek máshol vásároltat is,csak ne a szar hálós anyagú legyen. ezért inkább nem kockáztattunk,nehogy a ruha miatt ne engedjék be,ott vettük meg. erre nem azt a hálós anyagút adta a gép?

azt javaslom ha tudsz (én sehol nem kaptam,amikor kerestem,bár a tiszainál pont nem voltam)vegyél egy olcsót,aztán legyen nálatok pénz,ha kötekednének.

2013. szept. 23. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Na szóval, én Augusztus végén szültem, amikor már szólni lehetett az apukának hogy jöhet lassacskán Mert mostmár tényleg indul a buli, ( 26 órát vajúdtam) akkor akarta nekem írni a számlát a ruháról a szülésznő. Két fájás közt mondtam neki, hogy nincs rá szükség, mert van nekünk. Apuka beért, átöltözött, ott volt velem, és ennyi. Senki nem kötekedett, de ha a párod nagy darab, (az enyém 2m és 110kg) akkor a legnagyobb méretet vedd, de neki még ez is szűk volt egy kicsit. :)

Egy szó mint száz, friss tapasztalattal mondva nekünk nem kötekedtek, egy rossz szót nem kaptunk érte.

2013. szept. 23. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, és én is úgy tudtam ezt meg, hogy nemkell kiadni érte 3000ft-ot hogy az egyik kismamával beszélgettem Nst-n. Már ő másodszor szült, és mindkétszer így csinálta.

Így volt merszem nekem is bejátszani, és igaza volt. :)

2013. szept. 23. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Számlát a ruháról???

Egy gépbe kell bedobni a pénzt (mint az italautomatánál) ami aztán kiadja a ruhát, nincs számla.

2013. szept. 23. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Pedig szamlat akart irni bent a szuloszoban..

En nem tudom hogy megy ez, szamlatombot hozott, kerdezte hogy apuka bent lesz-e, valaszoltam hogy igen, elkezdett volna irni bele, es ugy mondtam neki hogy nem kell, mert van mar ruhank.

En csak a tapasztalatomat irtam le.

2013. szept. 23. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is épp ma hallottam, hogy nem kell ott megvenni, hanem lehet máshol is. Pont a Tiszai felé lévő boltot említették, 650 ft.
2013. okt. 9. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!