A miskolci Semmelweis kórházban mennyibe kerül most az eldobható steril ruha az apukának?
nekem a szülészeten azt mondták,hogy csak ottanit fogadnak el. a dokim azt mondta,vihetek máshol vásároltat is,csak ne a szar hálós anyagú legyen. ezért inkább nem kockáztattunk,nehogy a ruha miatt ne engedjék be,ott vettük meg. erre nem azt a hálós anyagút adta a gép?
azt javaslom ha tudsz (én sehol nem kaptam,amikor kerestem,bár a tiszainál pont nem voltam)vegyél egy olcsót,aztán legyen nálatok pénz,ha kötekednének.
Na szóval, én Augusztus végén szültem, amikor már szólni lehetett az apukának hogy jöhet lassacskán Mert mostmár tényleg indul a buli, ( 26 órát vajúdtam) akkor akarta nekem írni a számlát a ruháról a szülésznő. Két fájás közt mondtam neki, hogy nincs rá szükség, mert van nekünk. Apuka beért, átöltözött, ott volt velem, és ennyi. Senki nem kötekedett, de ha a párod nagy darab, (az enyém 2m és 110kg) akkor a legnagyobb méretet vedd, de neki még ez is szűk volt egy kicsit. :)
Egy szó mint száz, friss tapasztalattal mondva nekünk nem kötekedtek, egy rossz szót nem kaptunk érte.
Ja, és én is úgy tudtam ezt meg, hogy nemkell kiadni érte 3000ft-ot hogy az egyik kismamával beszélgettem Nst-n. Már ő másodszor szült, és mindkétszer így csinálta.
Így volt merszem nekem is bejátszani, és igaza volt. :)
Számlát a ruháról???
Egy gépbe kell bedobni a pénzt (mint az italautomatánál) ami aztán kiadja a ruhát, nincs számla.
Pedig szamlat akart irni bent a szuloszoban..
En nem tudom hogy megy ez, szamlatombot hozott, kerdezte hogy apuka bent lesz-e, valaszoltam hogy igen, elkezdett volna irni bele, es ugy mondtam neki hogy nem kell, mert van mar ruhank.
En csak a tapasztalatomat irtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!