Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat járok wc-re. Igaz, hogy...

Sokat járok wc-re. Igaz, hogy a terhesek gyakrabban járnak?

Figyelt kérdés
Hallottam olyanrol, hogy a terhes nöknek nagyobb a vizelési ingere ez igaz? Napok ota késik de nem érzem h fel lennék fázva. Terhességi tesztet meg még nem tudok venni mert ha van baba az még nem akkora hogy kimutathato legyen még legalább egy hetet várni kell. De nem is iszom többet mint amennyit szoktam mégis szinte óránként járok.ötletek??

2013. okt. 26. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Így az elején még nem hiszem hogy terhességi tünet lenne.

Viszont a terhesség alatti sok pisilés igaz, főleg amikor a gyerek alvópárnának vagy bokszzsáknak nézi a húgyhólyagot. Na akkor a pocakos kismama úgy gyorsul kétszázra mint a gepárd a szavannán és fut a vécé felé, a terhesség vége felé már a tüsszentés előtt keresztbe rakja a lábát és szorít.

De neked szerintem még korai.

2013. okt. 26. 00:48
 2/7 anonim válasza:
mikor terhes voltam többet jártam wc-re én is kb óránként detto
2013. okt. 26. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam is úgy volt, mint az egyesnél. Csak akkor jártam többet, amikor már méreténél fogva nyomta a hólyagot! Az elején nem volt ilyen.
2013. okt. 26. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Paromnak is ez tunt fel,mikor meg csak nem is gondoltam,hogy osszejott a babank... En ejszakankant 2x mentem wc re :) A hormonoktol van. :)

10hkm

2013. okt. 26. 08:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha napok óta késik, akkor már most kimutatja a teszt, nem kell 1 hetet várni.
2013. okt. 26. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
ha már késik akkor tezstelhetsz. A nem várt napján már reális eredményt mutat a legtöbb teszt. Ha normál a ciklusod akkor pedig aktus után 2 héttel lehet már tesztelni. Mivel neked már késik igy már nyugodtan tezstelhetsz. Nem is tudom ezt honnan szedted hogy kell még egy hetet várni?????
2013. okt. 26. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem volt ilyen.a nemvárt körüli napokban azt hittem felfáztam.meg a derekam is nagyon fájt.nem tudtam hova tenni a dolgot...aztán kiderült,hogy miért volt.:)))
2013. okt. 26. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!