Pici, vékony anyukák, mikor kezdett látszódni, hogy terhesek vagytok?
Hányadik héttől volt úgy, hogy az már nem a puffadástól tűnt terhes pocinak?
Magasság, kiló is érdekelne, illetve akinek van kedve, leírhatná, hogy végül mekkora babája született.
Köszönöm
én 160 centi vagyok, és elvileg 45 kiló, de tegnap valamiért 43-at mutatott a mérleg. 6 hkm
Szia!
174 cm vagyok és 68 kg kezdtem a terhességet. A 13. hét végére 61 kg lettem. Sokat hánytam vele. Azóta híztam vissza kb. 4-5 kg. A hasam pedig most kezdett el nőni a 22.héttől. 23 hkm
Szia!
167 cm 47 kilóval kezdtem,végére 57 kilóval mentem szülni.
Terhes pocim elég későn volt észrevehető,olyan 22 hetesen.
39+4 hetesen szültem 3300g és 55cm lett a kislányom.
Én 163 cm vagyok, 48 kilóval kezdtem a terhességet, és 18 hetesen még teljesen lapos volt a hasam. Talán a 22 hét környékén kezdett látszani egy kis poci.
3010 grammal született a kisfiam.
20 hetesen bevéreztem, emlékszem, rohantunk a dokihoz, ott már látszott, hogy pocakom van. Nem nagy, de pocak.
Szintén 160 centi vagyok, 42-vel indultam, 55-tel mentem szülni, a baba 3 kg lett.
170/51kg-ról indult a terhességem,70kg-al mentem szülni.A fiam 3860grammal és 51,5cm-el született.
A hasam a külső szemlélők csak a 30.héten vették észre és kérdeztek rá.Családnak,barátoknak már a 25.hét környékén:)
Én 175cm vagyok.60kg-val kezdtem a terhességet.eddig kb. 5-6 kg-t híztam,a hasam most kezdd el látszódni.
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!