Ha nagyon vékony vagyok, mikor fog elkezdeni látszódni a hasamon a terhesség?
Szia. Én is nagyon vékony voltam. 174 cm-hez 52 kgval kezdtem a terhességet.Nekem a 20 hét után kezdett valami látszódni de még azt is letagadhattam volna. A 25 hét környékén már azért észrevehetőbb volt. De ez nem jelenti azt, hogy neked is így lesz, mivel nem vagyunk egyformák.
Boldog Babavárást!
36 hkm
Szia!
160 cm és 50 kg voltam, a 22. héten kezdett el látszódni. :)
Most már nagyon szép kis hasam van, akkora mint másnak a 20-25. héten. :) Szóval kisebb az átlagnál.
33 hetes kismami
szia!
nekem a 18. héten kezdett el látszani, most a 23. héten megkérdezték, hogy már nincs sok hátra ugye? :) pedig nincs nagy pocakom, a terhességi kornak megfelelő kb. 160 centi vagyok és 55 kilóval kezdtem a terhességet.
de ez tényleg mindenkinél más, egyébként én is alig vártam már, hogy látszódjon a pocakom:) imádom :)
Én is tényleg nagyon vékony vagyok. 160cm 43kgmal kezdtem a terhességet, 3 hónaposan már látszott is hogy pocakos voltam. 103 cm volt az átmérője mikor szülni mentem. Jah és így néztem ki 30 hetesen :D
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__3233790-szerintetek-hany-hetes-hasam-van-kisfiu-vagy-kislany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!