Elhalt terhesseg? Tudom valahogy ellenorizni? Dec 8 an kell csak mennem UHra most 6 hetes. Addig ugy erzem megorulok
nagyon szeretnem a babat, de nem tudom beleelni magam, mert felek hogy nem vagyok terhes..
tuneteim vannak /mellfeszules, hanyinger../
de volt alhasi feszulesem is/ mehfeszules/ par napig.. meg egy kis huvelyeges.. neha /sex utan/ feher folyas
de allitolag ezekbol nem tudom hogy mi a helyzet..
07:46- a második vagyok, nem értem mi a problémád, nem toltam le, leírtam, hogy nagyon sajnálom, de az a véleményem, hogy ha egy kismami aggódik a babájáért nem azt kell írni, hogy aggódj csak, én is elvetéltem :( Sajnos előfordul ilyen, de így csak jobban aggódik a kérdező, ami nagyon nem jó a babának! Nem akartam én senkit megbántani, leírtam a véleményemet.
Azt se értem ezért miért kell lepontozni... :(
Próbálj nem gondolni semmi rosszra. Én is nagyon aggódtam, nekem se teltek a napk és hetek. Mindig nyomkodtam a mellem, hogy biztos fáj-e még, és meg- megálltam, ha egy kicsit görcsölt a hasam. Szaladtam a Wc-re, hogy vérzek-e. Persze igaza van az első válaszolónak, lehet ilyen is sajnos, de én azzal bíztattam magam, hogy nem lehetek ennyire szerencsétlen, nálam biztos lenne valami jele, ha baj volna. Szóval így vészeltem át 12. hétig, és mindaddig féltem, amíg meg nem mozdult.
Próbálj meg pozitívan hozzáállni, egyenlőre éld az életed úgy, ahogy eddig, csak kicsit figyelj jobban magadra. Aztán meglásd, minden rendben lesz! (27. hetes mami)
uu.. nem vitaforumot szerettem volna nyitni :)
irtam, hogy terhes vagyok.. irtam, hogy most 6 hetes.
probalok nem aggodni , ennyi a lenyeg..
MOSOLY MINDENKINEK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!