Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalt terhesseg? Tudom...

Elhalt terhesseg? Tudom valahogy ellenorizni? Dec 8 an kell csak mennem UHra most 6 hetes. Addig ugy erzem megorulok

Figyelt kérdés

nagyon szeretnem a babat, de nem tudom beleelni magam, mert felek hogy nem vagyok terhes..

tuneteim vannak /mellfeszules, hanyinger../

de volt alhasi feszulesem is/ mehfeszules/ par napig.. meg egy kis huvelyeges.. neha /sex utan/ feher folyas

de allitolag ezekbol nem tudom hogy mi a helyzet..

2009. nov. 13. 00:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Tesztet csináltál? Nekem elhalt terhességem volt. 3 hete volt halott és semmi tünetem nem volt. Az ultrahangon döbbentem meg. Nem indult meg a vetélés magától.
2009. nov. 13. 00:34
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Jajj, na pont ez a válasz nyugtat meg gondolom :( Kedves első válaszoló, nagyon sajnálom :( Őszintén!De talán egy aggódó kismminak nem kéne... .(

kérdező, próbálj meg nem foglalkozni egy picit a terhességeddel, mert ha 6 hetesen már így aggódsz, meg fogsz hülyülni a 9. hónapra. Én is folyton aggódtam, nem is egyszer voltam az ügyeleten amit mondjuk nem szégyellek, de nem kellett volna ennyire félnem. Csak próbálj meg boldog lenni!!!

37h km:)

2009. nov. 13. 00:57
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Szia,ne agyalj ezen!Ha jól érzed magad,vannak terhességi tüneteid,akkor reméljük hogy minden rendben van!Én is 1 hete voltam uhn 12 hetesen,legközelebb 18.héten kell mennem.Aggódom,főleg igy hogy tüneteim nem nagyon vannak.De ha néha befeszül a hasam,már jó,mert a babát jelzi.Egy tanács,a sexel kicsit óvatosan,mert azt nem nagyon ajánlják a 12.hétig.13+4 hetes kismami.
2009. nov. 13. 05:26
 4/15 A kérdező kommentje:

Rendben, visszafogom magam sex teren:)

egyfolytaban aggodok.. nem tudom mi van velem,

baratom azt mondja, hogy csak a jora gondoljak es pihenjek..

2009. nov. 13. 06:16
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Igaza van a barátodnak, csak a jóra gondolj, arra,hogy fejlődik a baba a pocakodban, esetleg mikor pihensz, el is képzelheted őt a pocidban.Beszélj hozzá.Én már 6 hetesen beszéltem vele,magyaráztam neki mikor mit csinálok,:)ezzel közelebb éreztem.Ha vannak tüneteid semmi baj.Hányinger van?Nekem azt mondta annak idején az orvos,mikor hányingerre panaszkodtam,hogy "nagyon jó, legyen is, akkor jól van a baba"!

Na de ez egyénfüggő.

A hüvelyégés nem normális dolog ilyenkor.Szerintem is pihentesd a szexet.

De ami a legfontosabb, ne idegesitsd szegény gyereket!!!:)

Boldog, NYUGODT babavárást!

2009. nov. 13. 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz gond, ne aggódj!

Ha az eddig meglévő tüneteid elkezdenek csökkenni akkor lehet gond,nekem pár nap alatt szinte teljesen elmúlt a mellfeszülésem.

2009. nov. 13. 07:43
 7/15 anonim ***** válasza:
szia,megértelek hogy aggódsz,én is azóta vagyok nyugodt,amióta érzem nap mint nap a pici mozgását.Nem tudom milyen anyagi körülmények között állsz,de ha megengedheted magadnak,néhány ezer forintér tudsz venni kis gépecskét amivel ellenőrizheted és hallhatod a babád szívhangját.Előtte kérdezd meg az orvosod vagy a gyógyszertárost hogy mennyi idős kortól ajánlják,de emellett végre élvezhetnéd a babavárás örömeit.Persze csak mértékkel szabad használni,mert ultra hanggal működik.
2009. nov. 13. 07:43
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem ertem miert kell letolni valakit aki leirta a sajat tapasztalatait kedves masodik valaszolo!

Amugy nekem sem volt tunetem mikor elveteltem egyszeruen kozoltek velem a uh-on!A masodiknal vereztem igy tudtuk,hogy baj van!

Most a harmadikkal 32 hetes vagyok az elejen en is sokat aggodtam de mar rajottem feleslegesen!

Amelyik baba egeszseges az ugyis megmarad amelyik nem az elhal de ez talan jobb is igy hiaba faj,mert kesobb meg rosszabb lenne!

2009. nov. 13. 07:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia

nekem is volt méhfeszülés szex után meg olyan görcsök hogy majd besz@rtam nem bírtam a lábam se kinyújtani. Hüvelyégésem is volt, folyás is de nekem leginkább vizes nem fehéres. Rá kb 1 hétre csináltam tesztet +, másnap doki és 7 hetes voltam. Sztk-ba mentem én is mert magándokim nem volt kéznél. A méhfeszüólés meg a szallagnyúlás jele nkem 16 hétig veszettül fájt, óvatosan csak mindent és nem lesz baj. Szextilalom van ha fáj, görcsöl vagy feszül úgyhogy menj minnél hamarabb dokihoz.

2009. nov. 13. 07:53
 10/15 anonim ***** válasza:

07:53 as vagyok

Ha késöbbiekben aggódnál és meg akarsz nyugodni, én mindig arra hivatkoztam a dokinak hogy görcsölök nagyon és már mehettem is uh-ra. 16 héttől meg már éreztem a kissrácot úgyhogy megnyugodtam. De mindig van milrt idegeskedni. 12 hétig hogy megmarad-e 12 héttől 16 hétig vérvételi eredmények utána a 20 hetes genetikai uh. Utánna meg hogy miért nem mozog mi a baj. Tegnap voltam én is uh-n mert 3 napja nem mozdult de állítólag elnyomta az időjárás. Nyugi neked is!

2009. nov. 13. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!