Veszélyeztetett terhes lennék?
Sziasztok!
Az lenne a kèrdèsem,ha az első gyermekemet csàszàrral szültem,és tavaly oktòberben volt egy mèhen kìvűli ès idèn àprilisban egy missed ab-om,ès most oktòberben egy nyitott mèhszàjam barnàzàssal-görcsel,megspèkelve egy mellsòfali lepènnyel ès igencsak sok stresszel,veszèlyeztetett terhes lennèk???
A doki a zàrómra azt ìrta,hogy pihenès,a megkezdett th folytatâsa, rendszeres tanàcsadàs!
2hèt mùlva kell mennem hozzà,de èn mâr semmit sem èrtek!
Tartok tőle hogy mit fog mondani!
9es kóddal vagyok Èn is!De k.m.n. megjegyzès van a zàròmon!
A hàziorvosom azt mondja,hogy veszèlyeztetett vagyok,de a nőgyògyàszom mindig kerüli az egyèrtelmű vàlaszt!
Most is azon gondolkodom,hogy felhìvjam-e,mert görcsölök kèt napja megint,de kòrhâzba sem szeretnèk menni!
Pont ezèrt,a különös megjegyzès nèlkül nem èrtem,èrtettem az egészet!
A 16hètben kerültem be,ott kaptam,ès azòta is szedem,terhessèg vègèig,napi 1utrogestan tabletta,ès 3*1egifilin 50mg!
Ez mellett szednem kell mèg 2*1 calcium-magnesiumot!
De màr kèt napja szintèn görcsölök,de ez vàrhatò is volt,mondta a doki,hogy kb. Kèt hètig tünetmentes leszek!Lejàrt a kèt hèt!
Jelenleg 17+4napos vagyok,barnàzàs màr nincs,de aggòdom rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!