Mi történik ha egy férfi kipróbálja a terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Tudom hogy marhaság a kérdésem de legalább a teszt csík ilyenkor beszíneződik? Vagy az sem?2013. okt. 25. 04:08
1/12 anonim válasza:
semmi. Viszont ha a fogamzásgátlót szedi a nő helyett az már érdekesebb.
2/12 anonim válasza:
Kidob az ablakon pár száz forintot :)
Elszíneződik a teszt-csík, hiszen ez a teszt "működését" jelzi, nem a női hormonokat. Ha jó a teszt, minden vizelettől el kell színeződnie.
3/12 anonim válasza:
Negatív lesz a teszt, mivel nem termelődik terhességi hormon.
:)
Próbáld ki!:)
4/12 anonim válasza:
nem értem,mindig felkel tenni ezt a buta kérdést..
ne aggódj,nem lesz pozitív :DDDD
elpocsékolsz egy tesztet és negatív lesz,ennyi.
5/12 anonim válasza:
Nem teljesen buta kérdés. Prosztatarák esetén pozitív eredményt adhat, mert a rákos szerv hasonló hormont termel.
6/12 anonim válasza:
háát azért elég fura lenne h egy férfinek kedve támad terhességi tesztet csinálni,és pozitív lesz mert prosztatarákos... elég esélytelen,és monrbid dolog.Egyáltalán hogy juthat pasinak ilyen eszébe????
7/12 anonim válasza:
az lesz hogy lesz egy szép negativ teszted és kidobtad az árát az ablakon.
8/12 anonim válasza:
Akkor is előjönne szerintem a kontroll csík, ha vízbe mártanád... lesz egy negatív teszt.
9/12 anonim válasza:
Pont ez volt a tv-ben pár hete
Mégpedig hogy a srác szakított a bnőjével és nála maradt egy terhességi teszt.Poénból megcsinálta,gondolván hogy milyen muris dolog
Aztán pozitív lett...a vizsgálatok során kiderült hogy hererákja van.
Mégha csak poénból is...de az életét köszönheti ennek
10/12 anonim válasza:
Én megkértem a férjem, jogy csinálhon egyet ő is, mert nem tudtuk eldönteni, hogy az enyémen az csík, vagy csak a helye látszik. Csík volt, mert az övén nem látszott semmi. Szerencsére.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!