Ha úgy megy valaki terhességi táppénzre hogy nincs rá eü-i indoka, tehet valamit a munkáltató?
ha táppénzen leszel, akkor az orvosi javaslatra fog történni. Ne félj, az orvos talál indokot, ha kell.:))
A gyedet meg nem a munkáltatód fizeti.
Nem igazán értem én sem a kérdést, úgy nem tudsz táppénzre menni, hogy nincs rá indokod - de ne izgulj, ahogy a többiek is írták, fog találni a háziorvosod indokot:)
A munkáltató elvileg kérheti 6 hónap után a táppénz felülvizsgálatát - de nem terhesség alatt! Úgyhogy nyugi!
Ha olyan munkakörben dolgozol,azonnal kiírnak,mert nem csinálhatod.Erre gondolsz esetleg?
Mert akkor maga a munkakör az indok,mint nálam.
Én olyan munkakörben dolgoztam,hogy azonnal táppénzre kellett jönnöm(napi 13-14 óra,heti 5x,kora hajnali kezdéssel)
Másik munkakört nem tudtak felajánlani.A ciki csak az,hogy a bérem így sokkal kevesebb lesz,de nem baj,így is jó,mit várjak "itthon ülve" :-)
Azért írásban,úgy,hogy legyen nyoma,jelentsd be a munkáltatód felé szerintem.Biztos,ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!