Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mikor kezdtetek el...

Kismamák! Mikor kezdtetek el hízni?

Figyelt kérdés
11+6 napos vagyok, de még nem híztam. sőt elvileg fogytam is amióta először voltam a védőnőnél, pedig nem hánytam egyszer sem. Egyébként 50 kg vagyok, vékony testalkatú.
2013. okt. 22. 19:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy nem híztál eddig, ne aggódj. A baba miatt csak a második trimesztertől fogsz hízni, egy 12 hetes magzat súlya 100g alatt van, 18 hetsen 250g körül és utána hetente +100/150g körül nő! Ami az elsőben felmegy, az nem őmiatta van, hanem a helytelen étrend miatt.

25. hetesen +4 kiló vagyok - tegnap voltam a védőnőnél, szerinte ez a normális. A terhesség végéig a +8/10 kiló az optimális, +12 kilónál többet nem lenne szabad hízni.

Ha megszalad a súlyod, akkor nagyobb az esélyed a magasvérnyomásra, terhességi cukorra, nehezebb szülésre - nem az alakunk itt a lényeg.

2013. okt. 23. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!