Kismamák! Mikor kezdtetek el hízni?
kb. a 3. héttől... megtudtam ugyanis, h babát várok, és fogyót, cigit félredobtam :) :)
de csak 14 pluszba végeztem, mert amikor betegszabira mentem az utolsó 3 hónapban, annyit csavarogtam, sétáltam, mozgolódtam, hogy megállt a súlyom (vagyis a zsírom apadt, a gyerek és a magzatvíz, méhlepény, stb. gyarapodott csak)
----------------------
én egy grammot se hánytam, jókat ettem.
a lényeg, hogy NEM SZABAD TUNYULNI, egyél mindent, ami jól esik, változatosan, ne a súlyoddal foglalkozz, hanem tartsd szem előtt, hogy nem betegség a várandósság, nyugodtan lehet nagyokat sétálni (főleg, hogy szülés után 4-7 hónapot szinte ülsz-fekszel) :)
12 hetesen 48 kg voltam, előtte pár héttel 49 szóval 1 kg-ot én is fogytam
jelenleg +17 kg-nál járok, behoztam a lemaradást (de persze ez sem jó, vannak veszélyei a túl nagy súlygyarapodásnak még akkor is ha alapból kis súlyúak vagyunk)
egyébként a 16 héttől kezdtem gyarapodni
37 hkm
Szia!
Én az első méréshez képest végig -2kg voltam (pedig nem hánytam, sosem voltam rosszul, csak egészségesebb ételeket kívántam, és egyszerre kevesebbet), aztán az utolsó védőnős látogatáson (a 25. héten) értem el a kezdő súlyomat.
A jövő hét már a 29. lesz, akkor megyek megint, és nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy áll a súlyom, én úgy érzem, 1-2kg plusz lehet kb.
28hkm
szia, a 20. hét végére eddig +2 kg.
előtte sokáig nagyon rosszul voltam, alig bírtam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!