Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mikor kezdtetek el...

Kismamák! Mikor kezdtetek el hízni?

Figyelt kérdés
11+6 napos vagyok, de még nem híztam. sőt elvileg fogytam is amióta először voltam a védőnőnél, pedig nem hánytam egyszer sem. Egyébként 50 kg vagyok, vékony testalkatú.
2013. okt. 22. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20.hettol :-)
2013. okt. 22. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
1babaval 4kg fogytam pedig sosem hánytam, nem voltam rosszul 20dik héten kezdtem el hízni, 2dik babaval 16heten volt 200gramm hízás! Ez sztem teljesrn egyéni!
2013. okt. 22. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Én már a második hónapra 2 kilóval voltam több, akkor több, mint 70 kg voltam, szóval ez szerintem alkattól is függ, vagy esetleg genetikától is. Én egyébként is picit husisabb vagyok fenék, és has tájékon. :)
2013. okt. 22. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:

kb. a 3. héttől... megtudtam ugyanis, h babát várok, és fogyót, cigit félredobtam :) :)

de csak 14 pluszba végeztem, mert amikor betegszabira mentem az utolsó 3 hónapban, annyit csavarogtam, sétáltam, mozgolódtam, hogy megállt a súlyom (vagyis a zsírom apadt, a gyerek és a magzatvíz, méhlepény, stb. gyarapodott csak)

----------------------

én egy grammot se hánytam, jókat ettem.

a lényeg, hogy NEM SZABAD TUNYULNI, egyél mindent, ami jól esik, változatosan, ne a súlyoddal foglalkozz, hanem tartsd szem előtt, hogy nem betegség a várandósság, nyugodtan lehet nagyokat sétálni (főleg, hogy szülés után 4-7 hónapot szinte ülsz-fekszel) :)

2013. okt. 22. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Én rögtön az elején elkezdtem hízni, a 2. trimeszterben kevesebbet, mint az elsőben, most kezdtem a 3. trimesztert.
2013. okt. 22. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:

12 hetesen 48 kg voltam, előtte pár héttel 49 szóval 1 kg-ot én is fogytam

jelenleg +17 kg-nál járok, behoztam a lemaradást (de persze ez sem jó, vannak veszélyei a túl nagy súlygyarapodásnak még akkor is ha alapból kis súlyúak vagyunk)

egyébként a 16 héttől kezdtem gyarapodni

37 hkm

2013. okt. 22. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első méréshez képest végig -2kg voltam (pedig nem hánytam, sosem voltam rosszul, csak egészségesebb ételeket kívántam, és egyszerre kevesebbet), aztán az utolsó védőnős látogatáson (a 25. héten) értem el a kezdő súlyomat.

A jövő hét már a 29. lesz, akkor megyek megint, és nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy áll a súlyom, én úgy érzem, 1-2kg plusz lehet kb.

28hkm

2013. okt. 22. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:

szia, a 20. hét végére eddig +2 kg.

előtte sokáig nagyon rosszul voltam, alig bírtam enni.

2013. okt. 22. 23:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Első terhességemmel 9hónap alatt 13 kilót szedtem fel, pedig egy árva napot sem pihentem, fát hordtam, hasogattam, ronahgáltam mindenfelé.szülés után rám se ismertek úgy lefogytam. most a második terhességemmel 6,5 kilónál tartok, a 4.-dik hónapban, pedig most sem vagyok lusta és nem is engedhetném meg magamnak a lányom végett :) majd lemegy a felesleg miután meglesz a baba.
2013. okt. 23. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia.Én 14hetes vagyok.1kg fogytam pedig jól eszem nem hanytam.Én is vékony vagyok.Örülnek ha menne rám valamennyi kilocska mert az orvos kezd miatta kiakadni.
2013. okt. 23. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!