Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyosabb kismamák! Mikor...

Túlsúlyosabb kismamák! Mikor kezdtétek el érezni a Babátok mozgását a pocakban?

Figyelt kérdés
Jókora súlyfelesleggel lettem állapotos, 20. hétbe léptünk be, és már a doki is meg a védőnő is kérdezte, hogy érzem-e már Őt. Sajnos még nem. Annyira szégyenlem magam, hogy kövér kismama vagyok!
2013. ápr. 1. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem közel 20 kg-os súlytöbbletem volt, de a 18. hét körül már éreztem a fiam mozgását.

Nyugi, majd te is fogod.:)

2013. ápr. 1. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Első babát várod? Ha igen ne izgulj ha csak a 22 hét környékén érzed meg. Meg különben is ne szégyeld magad minden nő szép főleg ha kismama. Én sosem szégyeltem magam pedig néha elefánthoz hasonlítottam magam:))
2013. ápr. 1. 20:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, első baba, nagyon remélem, hogy igazatok lesz, mert eléggé el vagyok keseredve, pláne, hogy olvasom, hogy valaki már 12. héten érzi, hogy nem egyedül van a testében... :) Már inkább vettünk szívhangfigyelőt, hogy tudjam, hogy én sem vagyok egyedül :)
2013. ápr. 1. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Már van 3 gyerekem,tudom miről beszélek. Ne izgulj aki meg 12 hetesen érzi az valószínűleg a másik véglet vagyis nagyon vékony. Olyant én is olvastam és írták is hogy nagyon vékonyak.
2013. ápr. 1. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
16. héten éreztem. 80 kilósan estem teherbe.
2013. ápr. 1. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
19hétben éreztem először és 78kg kezdtem a terhességet de nekem a védőnőm azt mondta hogy első babásoknál nem kizárt hogy a 22hét környékén lehet csak először érezni :) 39hkm
2013. ápr. 1. 20:20
 7/12 Kerria ***** válasza:

160 cm és 70 kg voltam a teherbeesésnél, 16. héten éreztem valamit, de nem tudtam biztosra, aztán a 18. héten mégegyszer jött az az érzés, akkor már tudtam nem képzelődőm ez ő.

Ne butáskodj! Ne szégyellj semmit! Ha soványabb lennél is lehet hogy lazábbak a hasfalaid, emiatt nem érzed. Amíg jó a szívhang és Uh-n látszik, hogy mocorog, addig ne aggódj. Légy boldog, hisz egy kis csoda növekszik a pocakodban!

2013. ápr. 1. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 82 kg-mal kezdtem.Legelősször 13 hetesen éreztem egyszer,majd 15 hetesen egyszer,majd a 17.héttől folyamatosan érzem a kisfiamat mocorogni:)Imádom!!!

Egyébként szerintem nem súlyfüggő.

2013. ápr. 1. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100 kg-os vagyok, szóval nagyon sok a túlsúlyom, de ettől függetlenül 16+3 hetesen már éreztem :D utána fokozatosan erősödött.. most már elég határozott rúgásokat érzek, akkor még csak kis pukkadó buborékokat... De lehet, hogy ha nem figyelem annyira akkor észre se vettem volna! Meg attól is függ, hogy hol a méhlepény! Nem csak a túlsúlytól!
2013. ápr. 2. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:
22 hkm ez lemaradt!
2013. ápr. 2. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!