Lehet hogy mégsem folyás, hanem magzatvíz?
Figyelt kérdés
Már több mint 2 hete színtelen szagtalan "folyásim" van.
először belenyugodtam, hogy a terhességgel együtt járó folyás Erősödött meg, ami már kb a 14.héttől jelen van.
próbáltam a papírzsepis módszert, kb 3 óráig volt bent, látszott rajta "valami" de nem ázott át. Vannak erősebb, vannak gyengébb napok. Viszont most olvastam, hogy a magzatvíz is színtelen, szagtalan víz és nagyon Megijedtem... Szerintetek? Előfordulhat, hogy több mint 2 hete szivárog a magzatvizem? 34 hetes kismama
2013. okt. 21. 19:15
1/4 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, illetve megijeszteni sem, de ahányszor megyek kontrollra a nőgyógyomhoz mindig megkérdezni, hogy magzatvízszivárgást tapasztaltam-e? Ebből adódóan esetleg el tudom képzelni, hogy lehetséges. Remélem valaki hamar tud érdemibb választ adni és reméljük, hogy nem az.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, ha szivárog is icipicit, az mindig újratermelődik, nem fogy el. Ha nincs más tüneted, ne pánikolj. A legközelebbi vizsgálatkor említsd meg a szülészorvosodnak.
3/4 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel. Elmentem dokihoz, aki azt mondta, hogy bővebb folyàs. Amúgy vegyél magzatvízhez tesztet a patikában és kiderül :-)
4/4 anonim válasza:
Ha szivárog is a magzatvíz az újra tud termelődni viszont akkor van fertőzésveszély, ha tényleg szivárogna valószínű hogy lenne néha fájásod is és talán a szülés is elindulna. Szerintem hogy megnyugodj menj be a kórházba magzatvíz szivrgás gyanúval ott megnézik megultrahangoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!