Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz vagy csak szimplán...

Magzatvíz vagy csak szimplán híg folyás?

Figyelt kérdés

Délelőtt általában száraz vagyok,de délután mindig teljesen átázik a bugyim. Valami vízszerű,átlátszó valami folyik belőlem,de azt sem tudom megállapítani,hogy honnan. Ha nem állandó,akkor ez csak folyás ugye?

17 hetes vagyok

2013. aug. 21. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, folyás, de ha ennyire sok, érdemes lenne jelezni a nőgyógyászodnak. Jobb félni, mint megijedni (de nem magzatvíz, az állandóan folyna, ráadásul 17 hetesen egyéb tünetekkel is, pl. görcs járhat a magzatvíz folyás, akkor azonnal kórházba kellene menni).
2013. aug. 21. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!A múlt héten voltam az orvosomnál általános vizsgálaton,nem jeleztem neki ezt a problémát,mert akkor valahogy nem aggódtam. Ha valami nem lenne rendben,biztos észrevette volna,nem?
2013. aug. 21. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi,h nem érdemben válaszolok de ez engem is érdekelne mert nálam is ugyan ez van,csak én 26 hetes vagyok,mondjuk holnap megyek dokihoz,kíváncsi leszek,h mit mond
2013. aug. 21. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp jelezd a dokinak, ő többet tud mondani. Amúgy nekem mind két terhességem korai szakaszától erős folyásom volt, azt mondták természetes, mert a hüvely ilyenkor jobban tisztítja magát.
2013. aug. 21. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen folyásom van, engem is megijeszt.

Tegnapelőtt voltam dokinál, én rákérdeztem. A magzatvíz folyamatosan szivárog, akkor is, ha fekszel, ha ülsz...

Kenetet vett a doki, vizsgált is, nézte, hogy nem a tipikus "gombás" folyás, de ha valami vacak bújik ott lenn, tudjunk róla.

A megnövekedett folyás normális terhesség alatt, csak ilyenkor annyira ki van élezve a figyelmünk arra a területre, hogy akaratlanul is a rosszat keressük.

Ha megnyugtat a tudat, inkább menj vissza a dokidhoz, vegyen kenetet és nézzék meg, nincs-e valami fertőzés.

2013. aug. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!