Hüvelyi folyás vagy magzatvíz szivárgás a terhesség végén?
Elég sok a folyásom sajnos és nem tudom nem e a magzatvíz szivárog.Nem tudom a szivárgás milyen erősségű.Esetleg valakinek ilyen tapasztalat?
Pl a bugyimon egy folt a közepe fehér és körbe mint ha víz lenne.Orvoshoz kedden megyek.Hétfőn nézett és akkor mindent rendben talált. 37+1 hkm
Az se kizárt,volt már rá példa.
Pihenj sokat,és ha úgy látod menj be és nézesd meg magatokat!
Boldog babavárást!
Szia!ÉN pont ugyan így jártam 35 hetesen.Nem tudtam,hogy a magzatvízem szivárog vagy folyásom van,mert nagyon erős volt.A védönő azonnal ügyeletre küldött megvizsgáltak és kiderült,hogy nem magzatvíz,de a doki se tudta,hogy mi ennek az oka.Felírt klion hüvely tabblettát hátha attól jobb lesz,de még jobban folytam tőle,ezért az utolsó 2 már el se használtam.De szerintem jobban jársz,ha be mész megnézetni,hisz inkább menj be feleslegesen,minthogy baja legyen a picinek.
Egyébként nekem azt mondták,hogy tegyek be a bugyimba egy vatátt és ha 1 óra alatt teljesen át ázik akkor az magzatvíz...szerintem probáld ki......bár nálam ez nem jött be.
Boldog babavárást!37+1hkm
Hát nekem mikor a magzatviz jött nem szivárgott elöntött....de rendesen....kislányom előtte csuklott volt egy pukk és folyt is ...és sokáig folyt,,,nem lehet összetéveszteni a folyással....
Én 37+1 en szültem este 7 kor..))a magzatviz fél 3 kor kezdett folyni..tipp ha elkezd folyni feküdj egy kicsit!Még boldog babavárást és utánna könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!