Ha a magzatvíz megszárad a bugyin, az milyen színű? Fehér mintha folyás lenne?
Szerintem nem magzatvíz. Ilyen nekem is van kb a 30. héttől. Olyan, mintha víz lenne és megszáradva/főleg fekete bugyin/ hófehér. Rám is a frászt hozta már párszor.
37 hkm
Még csak 18 hetes vagyok, és nagyon megijedtem!Eddig sárgás krémszerű folyásom volt, e colli tenyészett ki kaptam rá antibiotikumot, és mikor befejeztem a kúrát, azóta ilyen vizes szerű, de néha fehéres, ilyen tejszerű!Most kicsit megnyugodtam, de azért hétfőn megnézetem magam a dokimmal!
(két baba elvesztésén túl vagyunk már ezért ijedek meg már mindentől)
Ez érthető.....én is minden apróságra odafigyelek,egy baba elvesztése után.Most 28 hetes vagyok.
Ne félj,nem lesz semmi baj!!!A nehezén/első trimeszter/már túl vagy.
Hány hetesen vesztetted el az első 2 babádat?
Fú,ez borzasztó lehetett!!!Én ugyan 5 hetesen vesztettem el az előző babámat,de majd beleőrültem....nehéz lehetett a 10 hetes babát elveszíteni!
De vele minden rendben lesz már,csak erre szabad gondolni!!!Egyébbként nekem is jelen van ez a vizes folyás ami fehér lesz,ha megszárad,szerintem ez normális jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!