S. O. S. Ez magzatviz vagy csak folyás?
Figyelt kérdés
Éjszaka ota folyik belölem valami és fáj a derekam meg a hasamalja is betettem egy papirzsepit egy kicsit át is ázott 26 hetes kismami vagyok.2013. máj. 19. 12:38
1/26 anonim válasza:
Szerintem ez csak bővebb folyás.Ez teljesen normális terhesség alatt!Nyugi!
De ha aggaszt menj be a korházba vagy ügyelet,és ott megnéznek!
2/26 anonim válasza:
Most azonnal kórház!!!!
Egy egészségügyi dolgozó.
5/26 anonim válasza:
Azonnal korház...jobb félni.mint megilyedni. Jelentkezz h mi volt!!!
6/26 anonim válasza:
Én is vártam és magzatvíz volt, szivárgott.
Itt kérdeztem, mindenki megnyugtatott, de mennem kellett volna azonnal. Másnap már nem tudtak segíteni. MENJ!!!
KÍVÁNOM, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN ÉS CSAK VAKLÁRMA LEGYEN, DE INKÁBB MENJ BIZTOSRA!!!!
8/26 anonim válasza:
Inkább fölöslegesen kórház, mint otthon ülj és baj legyen!!!!!!
9/26 anonim válasza:
Írtam privit, most jobbnak láttam, mint itt elmondani.
10/26 anonim válasza:
Most komolyan, normális az, aki a neten kérdezgeti, hogy bemenjen-e a kórházba? Honnan a francból tudjuk, hogy mi folyik belőlük? A gyermekükről van szó, nem egy gyomorfekélyről, amit húzunk, halogatunk, a kismama ha rosszat sejt menjen be egyből, senki nem fogja lehurrogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!