S. O. S. Ez magzatviz vagy csak folyás?
Figyelt kérdés
Éjszaka ota folyik belölem valami és fáj a derekam meg a hasamalja is betettem egy papirzsepit egy kicsit át is ázott 26 hetes kismami vagyok.2013. máj. 19. 12:38
11/26 anonim válasza:
Szerintem azért kèrdezgetik/kérdezgetjük itt IS!, mert annyi és annyi aggodalom van a fejünkben, lelküngben , hogy félünk minden egyes apróságért vagy éppen apróságnak tűnő
Dologért a dokit hívni... Sok ez a 9hónap + rengeteg változáson megy át testünk + lelkünk!!
12/26 anonim válasza:
Igen, de könyörgöm ha folyik belőlem "valami" már több órája, az soha nem normális.
14/26 anonim válasza:
Remélem bent vagy a kórházban, és csak vaklárma volt!
15/26 anonim válasza:
6-os meg kell hogy jegyezzem,nagyon tudatosan döntöttèl!Szupi hogy nem itt mondtad el a problèmád.Nagyon rendes ez tőled.Más mièrt nem így gondolkozik?!Minden jòt neked.24hkm.
16/26 anonim válasza:
Szorítok, majd írd mi volt a kórházban.
17/26 anonim válasza:
Szerintetek mi lett a kérdezővel?? :(
18/26 anonim válasza:
Remélem minden ok vele !!! :-(
20/26 anonim válasza:
Remélem bement a korházba sajna sztem ez magzatviz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!