Szülés előtt mennyi idővel kezdetetek vizesedni? Hány hetesek voltatok?
Köszönöm mindenkinek.
36 hetes vagyok, pár napja kezdett dagadni a lábam, de már az arcom is mára :(
Lehet már nem húzom sokáig..
Szia...akkor már a finish-ben vagy...
Én írtam már előbb is,nekem toxémiám volt és kórházba kerültem...de ez nem törvényszerü,bár az arcpuffadás sem túl jó,viszont nem akarom az ördögöt a falra festeni...
sokat tehetsz a javulásért ha sómentesen étkezel,sok folyadékot iszol,és jó sok almát eszel ez iszonyat jó vízhajtó.
Majd érdemes bemenni a védőnői szolgálatba és mérni vérnyomást,meg fehérjét a vizeletben...nem kerül semmi be és megnyugtató ha ezek nincsenek jelen ...ezek együttesen utalnak a toxémiára.
Ha "csak " vizesedsz" az kellemetlen,de nem annyira veszélyes...
Minden jót kivánok!!!
1-2-szer mértem magasabb vérnyomást, de nem volt veszélyes. Méregesd többször naponta ha van rá lehetőséged. Illetve a vizeletben a fehérjét nem árt többször ellenőrizni. A védőnőnek szólj mindenképp, pihentesd, polcold fel.
Én még mindig egyben vagyok.. Keddre vagyok kiírva. Nem gondoltam, hogy kihúzzuk idáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!