Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van infótok a II: Női klinikár...

Van infótok a II: Női klinikáról, mikor költözik vissza?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a dokim azt mondta, hogy év végéig vissza kell költözniük elméletileg, mivel ha késik a befejezés, a kivitelező cégnek kötbért kell fizetnie a klinikának. Ezt szeptember elején mondta. Csütörtökön megyek megint hozzá, akkor rákérdezek pontosan :)

Én annyira nem aggódok. Az ilyen építkezéseket nem szokták sokáig húzni. Mindenkinek érdeke, hogy a szerződésben lévő időre elkészüljön... Ha a Női klinika mögötti nem tudom hány emeletes új klinikai tömb nem is lesz 100% kész, azért a szülészet visszaköltözhet. Elvégre az "szerkezetkész" Csak fel kell újítani.

Ahol a férjem dolgozik, ott gyakorlatilag egy év alatt a semmiből fölhúztak egy hiper-szuper 6 emeletes sebészeti centrumot 6 műtővel, intenzív részleggel...

2013. okt. 21. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én orvosom azt mondta, hogy október végére ígérték a visszaköltözést, de a dolgok állása szerint decemberben is a Tömő utca fogadja a kismamákat.
2013. okt. 21. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
A dokimmal van egy kozos kismama ismerosunk aki februarra van ki irva es a doki olyat mondott hogy o nem lesz olyan szerencses mint en valszeg mert nem fogjak befejezni addigra ,de jovo hetfon megyek orvosomhoz es megkerdem :)
2013. okt. 21. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Én most fogok ott szülni. Meg a dolgozók sem tudják h.mikor költözhetnek vissza. ..
2013. okt. 21. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Novemberben szülök ott, én is reménykedtem, hogy az új részben, de a szülésznőm mondta, hogy kizárt, szerinte kb nyárra lesz kész az új.
2013. okt. 21. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajna a legujabb infok szerint csak 2014 majus :(
2013. okt. 30. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én februárban fogok ott szülni, és még a Tömő utcába kell majd menni.
2014. jan. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!