Mi a tapasztalatotok a Pécsi Szülészeti Klinikáról?
Én ott szültem tavaly februárban.
Összességében nagyon elégedett voltam a klinikával. A terhespatológián is megfordultam, nagyon kedves volt mindenki. A gyerekágyas osztályon is tündérek a nővérek, de tényleg, minden kívánságomat lesték, és soha egy pillanatra sem éreztették velem, hogy a terhükre lennék, ellentétben sok más kórház nővéreivel. A gyerekágyas osztály nagyon szép, otthonos, egyáltalán nincs kórház hangulata. A csecsemős nővérek egy részéről már nem mondható el mindez, nem túl segítőkészek.
Ha konkrét dolgokra vagy kíváncsi, nyugodtan kérdezz még.
Szép, otthonos??? Te milyen szobában voltál és tuti Pécsen???
A 6ágyas és a folyosó végén fürdő/wc minden volt csak nem otthonos... Azt sem nevezném kívánságlesésnek, amikor én cseréltem a saját ágyneműmet. Pedig nem voltak elvárásaim, túléltem azt a 3 napot, most is erre játszom. :) Szóval szerintem se nem otthonos, se nem kedvesek különösebben, a csecsemősök nagyon nem. (bár velük kifejezetten szerencsém volt 2 napon is, szóval emberfüggő...)
Pár hét és újra élvezhetem a vendégszeretetet. :)
Hát ez érdekes. Nem lehet, hogy te még a régi Megyei Kórházi szülészetről beszélsz?
Én egy kétágyas-fürdőszobás kórteremben voltam, és igen, szerintem a többi magyar kórházhoz képest kifejezetten normálisan néz ki az osztály. Tőlem naponta kétszer megkérdezték, hogy szeretném-e, ha kicserélnék az ágyneműt.
A klinikáról beszélek. Ha saját fürdős volt a szobád, nem láttad a többit - ahogy én sem, és az állapotokat sem. :) Van saját dokim, professzor - de ha nincs hely nem tud kétágyast intézni... Remélem most szerencsém lesz és hasonlóak lesznek a tapasztalataim, mint neked! :)
Kérdező: én ma vagyok 36+2 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!