Elevitet szedhetem végig? Meddig ajánlott? A bacik miatt szedném legalább még a 2. trimeszterben is. Gáz?
Szia ,az Elevitet még szoptatás során is javasolt szedni,mert a terhesség alatt eléggé kiürül a szervezet vitamin raktára.Egyáltalán nem gáz,ha szeded,sőt...
Jót teszel vele a babának,és magadnak is.
Csak mellékesen: kíváncsi lennék, hogy miért pont az elevittel kapcsolatban vannak ehhez hasonló kérdések minden nap... (?) :o) Bocs az offért, de tényleg tegnap is olvastam hasonlót.
És most is csak annyit tudok neked válaszolni, hogy az elevitet végig ajánlott szedni, sőt a babatervezéskor is már, sőt a szoptatás alatt is folyamatosan. Szóval nem gáz! Ha te nem úgy gondolkodsz, hogy a terhesvitamin "növeli" a babót, akkor szedd nyugodtan, akár végig is.
Sokat olvashatsz itt, hogy van aki szedte, és átlagos babója lett, van aki nem szedte végig, mégis 4 kilós babót szült stb.
Én személy szerint hülyeségnek tartom hogy a vitaminoktól lesz nagy baba, így én is végig szedem pont azért is, amiért te: ebben a vírusos időszakban legalább valami védjen. Csak én Gravidát szedek. Még van két hetem, aztán szoptatás alatt is szedek majd valamit...
nemhogy lehet, de kell is szedni vitamint! en mar a babatrevezes ota szedem, 14 honapja. nem is voltam azota beteg.
boldog babavarast mindenkinek!
24 km
Szia vitaminnal nem ártasz sőt!Én 27 hetes vagyok de nem áll szándékomban abbahagyni.Én jól elvagyok vele és óriásbabám sem lesz és én sem vagyok tőle óriási.:-)Mindt többen mondtk főleg télen nem árt a többletvitamin persze nyáron sem én ol rengeteg gyümit eszem mellé é zöldséget.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!