Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex terhesen? Nálatok volt?

Szex terhesen? Nálatok volt?

Figyelt kérdés
Nektek mit szólt a férjetek a terhes szexhez?9 hónapos vagyok,kb 4 hónapja nem volt semmi...
2013. okt. 19. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ő akarná, de nem lehet, mert veszélyeztetett vagyok. Én mondjuk nem is kívánom. :-)
2013. okt. 19. 15:31
 12/20 anonim ***** válasza:

nálunk második baba,és mivel nincs semmi gond,mi ugyanúgy élünk szexuális életet,mint előtte.A babának semmi baja nem lesz :)

9 hónap azért sok idő,mi nem hanyagoljuk el egymást :)

27 hetes kismama

2013. okt. 19. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálunk miattam nincs. Mindentől rosszul vagyok. Az első 14 hétben örültem, ha nem hánytam és nem voltam ki a szagoktól. Most már annyira nincs hányingerem, bár vannak dolgok amikre gondolni sem tudok, de még mindig nincs szex. Másik két terhességnél sem vittül túlzásba a szexet. Majd utána pótolunk :)
2013. okt. 19. 16:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nem lehet, ő szeretné nagyon, de veszélyeztettet vagyok, mondjuk nem is igazán kívánom. :) Majd a baba születése után bepótoljuk.
2013. okt. 19. 16:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálunk előző terhességemnél végig volt szex, ráadásul a második trimeszterben totál be voltam zsongva, de még a 40. héten is együtt voltunk. Most is babát várok, pár hete miattam nem bújtunk össze, nem vagyok jól, állandó hányinger, de ma már jobb a helyzet, és összebújtunk, kezdenek elmúlni a tünetek végre. Szülés után volt rossz, akkor 3 hónapig nagyon fájt.
2013. okt. 19. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi sajnos nem szexelhettünk, mert veszélyeztetett voltam. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert a fiúnk 1 éves lesz hamarosan és a szexuális életünk szinte nulla, havi 1 alkalom. Előtte naponta volt szex ritka kivétellel.
2013. okt. 19. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
3.babankat várom és mi se vagy csak ritkán vagyunk együtt.férjem megmondta h neki egyszerűen nem jön be s szex nagy hassal.pedig nem id vagyok kövér,tényleg csak egy labda van a hasam helyén :). Nem mindenki egyforma,vkit felizgat vkit nem. Majd aztán helyreáll minden. 25 hetes km.
2013. okt. 19. 22:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Valahol én is megértem hogy fura neki,meg valljuk be azért nem túl szexi állapot ez a vége fele....
2013. okt. 19. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát a férjem minden nap akarná, nem parázik a hasamtól. Nekem kevésbé van kedvem, de inkább a fáradtságtól a nagyobb gyerkőc miatt.
2013. okt. 19. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi még szülés előtti nap is szexeltünk :D rá 20 percre elment a nyákdugóm igaz a 41. héten volt szóval már akármikor elmehetett :)
2013. okt. 21. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!