Szex terhesen? Nálatok volt?
1. vagyok
Megalàzònak nem....csak dühös voltam rà.Ès vagyok is, mert 3,5 éves a lànyom és még most sem sűrűn jut eszébe.Max havonta 1x
Az en parom sokat valtozott, nem kezdemenyez, inkabb megvarja amikor nekem van kedvem es eszre is veszi azt.
Nagyon ovatos lett mert fel hogy nehogy artsunk a babanak. :) Maskulonben 27 hetes vagyok
35. héten vagyunk, ma reggel is szeretkeztünk. Nem szól semmit egyikünk sem, szépen szeretgetjük egymást, ahogy sikerül. Vannak vicces "jelenetek", mualtságos próbálkozások, de mi jól szórakozunk közben, nem vesszük túl komolyan :) :) Végig szeretkeztünk, és fogunk is még. Zárt vagyok, fájdalmaim nincsenek, akkor miért ne? :) A hat hetes "kötelező szünetben" is fogom kényeztetni, mert attól, hogy nekem nem lehet semmi ilyesmit csinálni a seb miatt, igényünk még van az együttlétre. Nekem az is jó, ha látom, hogy jólesik neki. Aztán majd visszatérünk.
Szerintem a kulcsszó a türelem és a humor :)egyedivé és emlékezetesség lehet tenni ezeket a hónapokat is! :)
4-szer voltam terhes. Mindegyiket végig szexeltük. hát biztos megalázó lett volna, ha elutasít.
Én biztos el nem hinném, hogy nincs valakije, ha én nem kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!