Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex terhesen? Nálatok volt?

Szex terhesen? Nálatok volt?

Figyelt kérdés
Nektek mit szólt a férjetek a terhes szexhez?9 hónapos vagyok,kb 4 hónapja nem volt semmi...
2013. okt. 19. 13:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk a terhesség 5. hetétől nem volt semmi,DE SEMMI!Ő nem akarta.Majd szülés utàn 8 héttel pròbàltuk meg ùjra.Sztem nekem sokkal jobban hiànyzott.
2013. okt. 19. 13:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem érezted megalázónak?
2013. okt. 19. 13:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Nálunk is ő nem akarja.
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Kedden leszek 26 hetes és még mindig van szex, heti 4-5 alkalom. Mostanába nagyon kívánom, a párom is kíván engem. Volt egy időszak amikor nem volt, mert a védőnő eltiltott mert rossz helyen volt a lepény.
 5/20 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Megalàzònak nem....csak dühös voltam rà.Ès vagyok is, mert 3,5 éves a lànyom és még most sem sűrűn jut eszébe.Max havonta 1x

2013. okt. 19. 14:03
 6/20 anonim ***** válasza:

Az en parom sokat valtozott, nem kezdemenyez, inkabb megvarja amikor nekem van kedvem es eszre is veszi azt.

Nagyon ovatos lett mert fel hogy nehogy artsunk a babanak. :) Maskulonben 27 hetes vagyok

2013. okt. 19. 14:06
 7/20 anonim ***** válasza:
Az én párom is félt eleinte, hogy árt a babának ha sexelünk. Na hát én nem hagytam annyiban és elcipeltem magammal a nőgyógyászhoz aki elmagyarázta neki, hogy az égvilágon semmit nem ártunk vele a babának sőt amikor az anyukának orgazmusa van boldogság hormonokat szabadít fel a testében amitől a baba is kifejezetten jó kedvű lesz. Kb a 2. trimesztertől kell csak annyira figyelni, hogy a baba egyre nagyobb és picit óvatosabban kell szexelni, de megtagadni egymástól a szexet butaság :)
2013. okt. 19. 14:16
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

35. héten vagyunk, ma reggel is szeretkeztünk. Nem szól semmit egyikünk sem, szépen szeretgetjük egymást, ahogy sikerül. Vannak vicces "jelenetek", mualtságos próbálkozások, de mi jól szórakozunk közben, nem vesszük túl komolyan :) :) Végig szeretkeztünk, és fogunk is még. Zárt vagyok, fájdalmaim nincsenek, akkor miért ne? :) A hat hetes "kötelező szünetben" is fogom kényeztetni, mert attól, hogy nekem nem lehet semmi ilyesmit csinálni a seb miatt, igényünk még van az együttlétre. Nekem az is jó, ha látom, hogy jólesik neki. Aztán majd visszatérünk.

Szerintem a kulcsszó a türelem és a humor :)egyedivé és emlékezetesség lehet tenni ezeket a hónapokat is! :)

2013. okt. 19. 14:32
 9/20 anonim ***** válasza:

4-szer voltam terhes. Mindegyiket végig szexeltük. hát biztos megalázó lett volna, ha elutasít.

Én biztos el nem hinném, hogy nincs valakije, ha én nem kellek.

2013. okt. 19. 15:05
 10/20 anonim ***** válasza:
7 hetesen voltunk együtt, utána egyáltalán semmi nem volt. Én sem kívántam, és ő sem akarta.
2013. okt. 19. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!