10 hetes terhes vagyok. Ehetek banánt?
ha nem nyers hússal eszed bátran :D
gyerek vállalásra ennél érettebb gondolkodás mód kéne
hogy ekkora mocskos szemet emberek vannak itt... hanyinger... undoritok vagytok!!! bezzeg ha ettől szazszor nagyobb marhasagot kérdezek akkor örömmel segit mindenki. egy artatlan kerdes volt... ja és mindenki törődjön a saját életével, és ne azzal h ki mikor vállal gyereket. szerintem ehhez senkinek nincs köze- ja és gondolom csak olyanok okoskodnak akik még sose voltak terhesek. nem tudom miert baj h ha az ember érdeklődik. az emberek tapasztalataira kiváncsi... ÉS MINDENKIT MEGKÉREK, FŐLEG A NAGYON ÉRETTEKET, AKIK ELDÖNTIK KI ALKALMAS GYEREKVÁLLALÁSRA ÉS KI NEM EGY APRO KÉRDÉS ALAPJÁN, H INKÁBB FOGJÁK BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENKINEK SINCS SZÜKSÉGE AZ OKOSKODÓ, GUSZTUSTALAN DUMÁTOKRA!!!
A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Ezeket olvastam,hogy nem ajánlott fogyasztani terhessèg alatt:
-Májas ètelek
-Mèz
-Fahèj
Ezek nekem újak,4 ève mèg nem hallottam ezek hogy ártalmas lenne....
Mégis milyen válaszokat vártál kedves kérdező ??
Józan paraszti ésszel gondolkodó egyén az ilyen hülye állításokat átenged a fején..
Oké hogy olvastad,de most komolyan...az első reakcióm arra az lenne hogy kiröhögöm
Nemhogy még elgondolkodok rajta és emiatt kérdést írok ki
ÁRuld már el nekünk hogy hol olvastad ??
ÚJság ? Internet ??
Linket tudsz adni ??
Most komolyan szánalmas vagy , ha hülye vagy jobb ha hallgatsz.Ha nem megvan az eredménye.
Mi lesz ha a gyereked kezded hozzátáplálni,vagy ne adj isten gond lesz vele????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!